Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herlig plass.”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 3 av 174 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 199 - kr 449
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Alltid like hyggelig å komme hit. Om det er Biff eller pizza. Fantastisk vertskap som gjør besøket til en personlig opplevelse. Mange stamgjester. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
Takk, TrailBlazer91661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (653)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

205209 av 653 anmeldelser

Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Bestilte indrefilet med poteter og div grønnsaker.
Selve kjøttet hadde stort preg av jord smak og merket at det ikke var noe de kanskje lagde veldig mye av.
Tok ganske lang tid å få maten så når maten kom var jeg tom for drikke, kelneren spurte ikke om jeg ville ha noe mer å drikke så måtte bestille det til han idet han gikk igjen.
Resten av maten var god, gode grønnsaker poteter og saus.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, smeland1994
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Et nydelig og smakfullt måltid! Anbefales! Det kan være utfordrende å ha med små barn på restaurant, men når tegnesaker kommer på bordet før man får bestilt, da snakker vi service! Og ikke nok med det fikk 2 åringen en pinneis etter mat! Fantastisk!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 552heges
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

La Famiglia er blitt vår foretrukkende italiensk restaurant i Kristiansand. For her er det ikke snakk om en trist å kjedelig restaurant med bare pizza og italiensk. Hos La Famiglia får man ordentlig italienske retter av høy kvalitet, varierende ut fra sesongen. De har også pizza og pasta på menyen. Til og med her går det ikke på kompromiss med kvalitet og tilbyr autentiske retter. Ekstra pluss for det at de tilbyr flere retter til personer som har cøliaki.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, thomashansen2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Ble møtt med italiensk flagg på bordet siden jeg hadde bursdag. Startet med antipasti og litt god drikke, før vi prøvde en ny rett på menyen. Ravioli med deilig urtefyll, og en nydelig fløtesaus med asparges, squash og champignon. Og parmesan. Nam. Min nye favoritt.
Og siden jeg hadde bursdag dukket det jammen opp en pannacotta på huset som satte prikken over i’en.
Takk for en god opplevelse!

Dato for besøk: september 2020
Takk, annececilier2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.