Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig! ”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 4 av 177 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 199 - kr 449
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Hadde selvsagt forhåndsbestilt bord, til meg og min mor denne Lørdagen.
Ved ankomst fikk vi beskjed at de anbefalte at vi satt oss inne, fordi sola gikk så tidlig på utsiden.
Min mor røyker, og vi valgte derfor å sette oss ute.

Koselig bord, tepper lå det tilgjengelig, og en særs hyggelig ung kelner som til og med klarte å få min mor litt fnisete!

Min mor var svært fornøyd med både pasta carbonara og Irish Coffee..
Jeg var storfornøyd med en deilig pizza (uten tomatsaus🙏), og en liten 0,5 karaffel med nydelig rødvin.

Super fornøyde begge to.

Endelig er la famiglia åpnet igjen. Elsker dette steder 💜

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, CecilieLeidland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (656)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

206210 av 656 anmeldelser

Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

La Famiglia er en gjennomført italiensk restaurant. Atmosfæren er hyggelig, tilbakelent og rolig.
Maten er kjempe god med gode porsjoner. Byens beste Tiramisu!!!
Servicen er upåklagelig!
Vi har brukt La Famiglia til bursdager, minnestund, sommerfest, familietreff og andre sammenkomster med stort hell.
Vi sees garantert flere ganger 👍🏼😀🍷☕️🍕🥩

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, ninad316
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Alltid like hyggelig å komme hit. Om det er Biff eller pizza. Fantastisk vertskap som gjør besøket til en personlig opplevelse. Mange stamgjester. Anbefales!

Dato for besøk: september 2020
Takk, TrailBlazer91661
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Bestilte indrefilet med poteter og div grønnsaker.
Selve kjøttet hadde stort preg av jord smak og merket at det ikke var noe de kanskje lagde veldig mye av.
Tok ganske lang tid å få maten så når maten kom var jeg tom for drikke, kelneren spurte ikke om jeg ville ha noe mer å drikke så måtte bestille det til han idet han gikk igjen.
Resten av maten var god, gode grønnsaker poteter og saus.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, smeland1994
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Et nydelig og smakfullt måltid! Anbefales! Det kan være utfordrende å ha med små barn på restaurant, men når tegnesaker kommer på bordet før man får bestilt, da snakker vi service! Og ikke nok med det fikk 2 åringen en pinneis etter mat! Fantastisk!

Dato for besøk: september 2020
Takk, 552heges
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.