“Nydelig mat”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 4 av 207 Restauranter i Kristiansand
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Anmeldt 5. oktober 2020

Nydelig italiensk mat, god service, men ganske dyrt. De hadde forøvrig den beste glutenfrie pizzaen jeg har smakt!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Elin K

Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Ekte Italiensk pizza fra skikkelig pizzaovn. Fantastiske smaker. Hyggelig å smilende betjening som er raus med service.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, K424UPjulians
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære, service i verdensklasse og ikke minst mat i særklasse!

Takk for en kjempe fin kveld med min kjære 😌

Dato for besøk: september 2020
Takk, 310joachiml
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Alt kjempebra! Var med barn og voksne og alle fikk noe de likte. Kjempehyggelig besøk og imøtekommende betjening

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Flyer405954
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Hadde selvsagt forhåndsbestilt bord, til meg og min mor denne Lørdagen.
Ved ankomst fikk vi beskjed at de anbefalte at vi satt oss inne, fordi sola gikk så tidlig på utsiden.
Min mor røyker, og vi valgte derfor å sette oss ute.

Koselig bord, tepper lå det tilgjengelig, og en særs hyggelig ung kelner som til og med klarte å få min mor litt fnisete!

Min mor var svært fornøyd med både pasta carbonara og Irish Coffee..
Jeg var storfornøyd med en deilig pizza (uten tomatsaus🙏), og en liten 0,5 karaffel med nydelig rødvin.

Super fornøyde begge to.

Endelig er la famiglia åpnet igjen. Elsker dette steder 💜

2  Takk, CecilieLeidland

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!