Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og hyggelig sted”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 5 av 163 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 13 - USD 36
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

God mat! Spiste pizza. Veldig hyggelig betjening. Fin og rolig beliggenhet (uten så mange fugler som lenger oppe i byen).
Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 119bj_rnara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (555)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7377 av 555 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Fant tilfeldigvis dette stedet og de er utnevnt til Byens Beste Pizza i 2019. Har ikke smakt resten av byens utvalg, men vi var veldig fornøyd. God service og god Chianti som er utsolgt på polet, så her kan man sikre seg en god vin til pizza.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Venture55973854943
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Veldig fornøyd med maten og servicen.
Dette er en liten perle.
Maten var god , spiste pizza , følger valgte pasta og alle var fornøyde. Vi er folk som ikke gidder hva som helst.
Takk for et hyggelig måltid

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Mobile34767896202
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Hadde kun ledig bord for reservering kl 21. I utgangspunktet litt seint med 2 barn, men siden restaurant hadde bra karakterer valgte vi denne allikevel. Brukte ca 5min på å bestemme oss for 2 salat og 2 barnepizza. Fikk maten først kl. 22.15.
Grunn til karakter 2 er at når maten først kom smakte den bra.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 951h_kanl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021

Veldig god pizza parma og amore. Spagetti carbonara anbefales på det sterkeste.

Veldig hyggelige ansatte.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 497bentea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.