Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferie”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 5 av 163 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 13 - USD 36
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Leser på nettsiden at de ikke tar imot bordbestilling, så vi velger å møte opp for å høre om ledig bord. Møter på en meget hyggelig og imøtekommende servitør i døren, som tar en rask sjekk før vi får positivt svar.
Vi bestiller tre ulike retter- pizza, pasta carbonara og en vegetar lasagne, alt smaker veldig godt. I tillegg blir det et hyggelig restaurantbesøk grunnet en meget vennlig og serviceinnstilt servitør, takk!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Tone Kristine A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (555)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6165 av 555 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Kjempeflott restaurant,var dyre barnemenyer men gratis påfyll og barna fikk is etterpå.flott service.
Jeg bestilte pizza og det var som om jeg var kommet til Italia

Dato for besøk: august 2021
Takk, 933siri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk autentisk italiensk restaurant i hjertet av Kristiansand med flotte lokaler og en fin uteservering rett ved en liten park.
Nærmere Italia kommer man ikke uten faktisk å reise dit. Vi besøker La Famiglia hver gang vi er i Kristiansand og er alltid like fornøyde. Barna elsker maten, atmosfæren er avslappet og innbyr til en helaften, man ønsker rett og slett ikke å gå der i fra.
Maten er utsøkt, servicen fantastisk og prisnivået står i god stil med kvaliteten på maten.
Vi kommer garantert tilbake og gleder oss allerede.
Grazie Mille!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Øyvind S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god pizza, men litt oljete. Veldig hyggelig personale som tok oss godt i mot. Maten og drikken kom kjapt til bordet. Det som trekker noe ned er at vi fikk et noe ubehagelig bord å sitte på. Vi ble plassert rett med baren/kjøkkenet og der måtte en sitte meget rett i ryggen (rett opp og ned). Likevel verdt et besøk for god mat og service.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Malinbvo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Hadde to fantastiske besøk på denne perlen i juli 2021.
Maten er virkelig en smak av Italia og kokkene kan tydeligvis sine saker .
Det som gjør besøket til 5/5 er det utrolig hyggelige og behjelpelige personalet

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Per Arne M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.