Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ungene er dratt til sitt…”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 5 av 163 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 13 - USD 36
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk betjening og mat.
Carbonara og calzone av ypperste klasse

Hyggelig atmosfære og fine lokaler

Litt dyr alkoholfri drikke, muligens….
54 kr for 0,33 flaske????

Dato for besøk: august 2021
Takk, 822sigurdr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (555)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

5660 av 555 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

God mat. Pizzaen var god. Litt høy pris på barnemeny mtp at den er så stor pizza og barnehagen så liten. Koselig omgivelser. Hyggelig bevertning

Dato for besøk: august 2021
Takk, Erika O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Bestilte en tallerken med alt. Lam, biff, kylling og salsiccia pølse. Med fantastisk tilbehør. To hadde dette.
En fikk Biff med laktose tilrettelagt tilbehør og siste i selskapet hadde fantastiske Al Frutti di Mare. Sammen med en god mugge husets røde...fantastisk.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 71kjellr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2021 via mobile enheter

Ekte italiensk pizza servert på italiensk vis. Glutenfri alternativ i øverste klasse. Gode råvarer, rett og slett perfekt.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Katharina N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021

Fra begynnelse til slutt!! Kjempe god service og super god pizza Ingenting å klage på! Anbefaler alle å ta turen innom for en god opplevelse og fantastisk mat om de er i Kristiansand

Dato for besøk: august 2021
Takk, violas763
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.