“Jækla godt”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 4 av 208 Restauranter i Kristiansand
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

Peroni på fat, god mat, godt selskap! Hurra! Her vender jeg med glede tilbake. Var veldig spent på om dette faktisk var byen pizza, og det kan jeg nå konkludere med!

Takk, Kristian H

Anmeldt 23. juli 2022 via mobile enheter

De hadde peroni på fat. Den var veldig god. Gøy og pålitelig service. En italiensk opplevelse uten like.

Takk, Magne B
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Den værste carbonaraen jeg har smakt, smakte som fjordlands, pizzaen er ok, men ingenting spesielt. Servicen er god, men det hjelper ikke når kokkene gjør en så forferdelig jobb som de gjør.

1  Takk, Happiness00808445206
Anmeldt 15. juli 2022

Fantastisk mat og fantastisk service. Maten var nydelig, prisene er passelige. Atmosfæren er super og her skal vi tilbake.

Takk, 311jona
Anmeldt 12. juli 2022 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord for fire, og fikk flere alternativer å velge mellom. God service, oppmerksom servitør og herlig mat.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Kjetil F

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!