“Italiensk restaurant i sentrum”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 5 av 208 Restauranter i Kristiansand
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Anmeldt 16. februar 2024 via mobile enheter

La Famiglia er en hyggelig italiensk restaurant i Kristiansand. Beliggenhet er i sentrum. Meny er inspirert av Italia. Prisene er middels og service god. Vi spiste god mat og var fornøyde.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Erlend1973

Anmeldt 21. januar 2024 via mobile enheter

Vi spiste italiensk pizza, og sammen med husets italienske rødvin ble dette et nydelig måltid.
Restauranten hadde et hyggelig personale som passet på at vi hadde det vi trengte av mat og drikke

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Jan Helge H
Anmeldt 18. januar 2024

Catering:
Nydelig mat, rikelig mengder og godt utvalg. God verdi til prisen
Maten ble levert på tiden! God kommunikasjon ved bestilling og levering. Anbefales.👍

Dato for besøk: januar 2024
    • Atmosfære
Takk, Kenneth H
Anmeldt 11. desember 2023

Kan ikke få skrytt nok av La Famiglia!
Maten, atmosfæren, de ansatte og servicen. Altså, wow for en service. På søndag kom vi etter kjøkkenet var stengt, og likevel får vi en fantastisk 3 retter! Anbefaler alle til å besøke La Famiglia!

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Jane O
Anmeldt 6. desember 2023 via mobile enheter

Har vert på besøk her utallige ganger med familie, venner og bedrifter, og mange flere skal det bli i fremtiden.
Terningkast 6 hver gang, tusen tusen takk🤗🙏🏼

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Kenneth T

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!