“Byens hyggeligste restaurant ”
Anmeldelse av La Famiglia

La Famiglia
Vurdert som nr. 5 av 207 Restauranter i Kristiansand
Beskrivelse: Welcome! At La Famiglia, we bring the authentic flavors of Italy to you. From our warm hospitality to our delicious, handmade recipes, you will experience true Italian cuisine at its finest. We look forward to seeing you. Ciao!
Anmeldt 21. mars 2024 via mobile enheter

Koselig restaurant med nydelig mat. Utrolig hyggelig betjening og veldig god service og hyggelige priser. Anbefales på det varmeste

Takk, Carine J

Anmeldt 16. mars 2024

Vi ble hjertelig mottatt allerede i døra da vi kom, som om de hadde ventet på oss. Fantastisk og hjertelig service gjennom hele besøket, og maten var veldig god. Masse folk og god stemning. Vi kommer garantert tilbake!

Takk, irene k
Anmeldt 15. mars 2024

Fantastisk god mat! Vi hadde buffe, og det falt i smak hos store og små! Elsker utvalget av glutenfri mat!
Vi har vært der mange ganger og det er jo en grunn til at vi kommer tilbake igjen og igjen!
Anbefaler alle å teste ut La famiglia!

Takk, Roam24110290370
Anmeldt 12. mars 2024 via mobile enheter

Utrolig god Pizza! Fantastisk hyggelig servitør. Dette var en bra opplevelse. Mini Italia. Igjen, god service her! Anbefales

Takk, KetilS570
Anmeldt 6. mars 2024

Hver gang vi besøker La Famiglia blir vi like fornøyd. Det er nesten som å bli invitert inn til en italiensk storfamilie. Det er vellaget god mat med rause porsjoner, og det hyggelige og flinke serveringspersonalet kommer stadig forbi for å forsikre seg om at alt er bra med oss. Når vi forlater restauranten er det med et smil om munnen!

Takk, 368bj_rnf

Reisende som så på La Famiglia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i La Famiglia? Del dine erfaringer!