“En nydelig plass hvor absolutt”
Anmeldelse av Boen Gård

Boen Gård
Vurdert som nr. 12 av 207 Restauranter i Kristiansand
Beskrivelse: Magiske Boen Gård - Lystige lag til alle tider Noen kilometer innenfor Sørlandets svaberg ligger den staselige lystgården Boen. Gården har vært utilgjengelig for allmenheten frem til den ble åpnet for private arrangementer i 2012. Etter omfattede restaurering og oppgradering fremstår gården i dag som en perle i landsdelen. En klassisk park omkranser det vakre hovedhuset, og gjester ønskes velkommen til store, lyse rom og salonger to etasjer. Tidsriktige møbler og kunst setter en særegen ramme rundt private selskaper og bedriftsarrangementer. Det var laks og tømmer som dannet grunnlaget for Boen, og gjennom eiendommen går den lakserike Tovdalselva som gir mulighet til å kombinere arrangementer med spennende laksefiske.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

En nydelig plass hvor absolutt alt var i særklasse. Frokosten inneholdt blant annet forskjellig fersk bakst med det beste brød og smør vi har smakt. Til middag prøvde vi både 8-retter og 3-retter og alt var i «Michelin» kvalitet servert av veldig hyggelig og kvalitetsbevisst personell. Alle matvarer var lokale, hjemmelagde og visstnok hentet innenfor 10 minutters radius (for uten om druene:-)). Alt var veldig autentisk og de hadde klart å lage en stil og en helhet som ivaretok den 500 år gamle historien, men som samtidig var moderne og funksjonelt. Vi bodde i en av fløyene i hovedhuset og den rommet en hel leilighet. Fantastisk velholdt hage og parkanlegg. Elven går forbi like ved og også her er alt nøye tatt vare på. En himmels plass.

1  Takk, gretebing
Maitre_d_Boen, Daglig leder på Boen Gård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Tusen takk!! Så hyggelig å høre :) hjertelig velkommen tilbake :) NB! 80% av alle råvarer på tallerken er innenfor 90 minutter av denne gården ;) Alt godt!

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Her stemmer alt, miljø, smaker, dufter og service. Skal jeg klage på noe må det være for lite vin i glasset.
Hotellet bør også prøves. Kan bare anbefales.

1  Takk, Bernt_A_T

Hei! tusen takk for fantastisk tilbakemelding.. Kjempebra med gode og konstruktive infoer.. Vin er notert! :) Hjertelig velkommen tilbake! Alt godt!

Anmeldt 17. juli 2020

Jeg som vår siste overnatting på hotellrunden på De Historiske Hotel sparte vi det vi så mest frem til på turen. Vi bestilte 3-retters m/vinpakke. Det smakte helt utrolig godt og vi fikk hele tiden forklart hva vi fikk å spise og drikke av en utmerket kelner.
Jeg pleier vanligvis ikke å se hva slags senger vi lå i, men her var det utrolig gode senger. Nemlig Hästen. Jeg sov utrolig godt. Takk for oppholdet. Vi kommer tilbake

Takk, Arne Gunnar H
Maitre_d_Boen, Daglig leder på Boen Gård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2020

Tusen takk for flotte ord! vi gleder oss over at du både sov og spise godt! Vi ønsker deg og dine hjertelig velkommen tilbake.. Alt godt!

Anmeldt 16. juli 2020

Vi feiret en redusert 50 års dag i Corona tider. Færre gjester, men en stor matopplevelse. Mye mat og drikke med råvarer fra egen gård og lokale leverandører.
En perfekt meny med ekstra hvile retter og med en alkoholfri-pakke med egenprodusert frukt og bær, eller lokalt mineralvann. Flott service med passe opphold mellom serveringene.

Takk, Lars L

Hei! Tusen takk for flotte ord! Vi håper å se dere ved en senere anledning! Alt godt!

Anmeldt 10. juli 2020

For ett sted og beliggenhet. Ett idyllisk sted med masse kultur og historie i veggene. Maten og serveringen var av ypperste klasse. Kommer gjerne tilbake flere ganger.

Takk, S7437HLmonicar
Maitre_d_Boen, Daglig leder på Boen Gård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Tusen takk!! Så hyggelig å høre :) vi gleder oss over dine erfaringer med oss! Velkommen tilbake når det passer!

Reisende som så på Boen Gård, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Boen Gård? Del dine erfaringer!