Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantstisk flott sted”
Anmeldelse av Boen Gård

Boen Gård
Vurdert som nr. 6 av 154 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Beskrivelse: Magiske Boen Gård - Lystige lag til alle tider Noen kilometer innenfor Sørlandets svaberg ligger den staselige lystgården Boen. Gården har vært utilgjengelig for allmenheten frem til den ble åpnet for private arrangementer i 2012. Etter omfattede restaurering og oppgradering fremstår gården i dag som en perle i landsdelen. En klassisk park omkranser det vakre hovedhuset, og gjester ønskes velkommen til store, lyse rom og salonger to etasjer. Tidsriktige møbler og kunst setter en særegen ramme rundt private selskaper og bedriftsarrangementer. Det var laks og tømmer som dannet grunnlaget for Boen, og gjennom eiendommen går den lakserike Tovdalselva som gir mulighet til å kombinere arrangementer med spennende laksefiske.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Magiske Boen Gård - Lystige lag til alle tider Noen kilometer innenfor Sørlandets svaberg ligger den staselige lystgården Boen. Gården har vært utilgjengelig for allmenheten frem til den ble åpnet for private arrangementer i 2012. Etter omfattede restaurering og oppgradering fremstår gården i dag som en perle i landsdelen. En klassisk park omkranser det vakre hovedhuset, og gjester ønskes velkommen til store, lyse rom og salonger to etasjer. Tidsriktige møbler og kunst setter en særegen ramme rundt private selskaper og bedriftsarrangementer. Det var laks og tømmer som dannet grunnlaget for Boen, og gjennom eiendommen går den lakserike Tovdalselva som gir mulighet til å kombinere arrangementer med spennende laksefiske.
Anmeldt 1. oktober 2020 via mobile enheter

Fantstisk flott sted, med mye sjarm. Flotte rom, gode senger. Imøtekommende og meget serviceinnstilte ansatte. Sjefen kommer å sjekker opp at de som bor på hotellet har hatt en fin opplevelse, noe som settes pris på. Middag og desserten var spennende, god og ser ut som et kunstverk. Frokosten er en av de bedre jeg har fått servert. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, leonorea2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maitre_d_Boen, Daglig leder på Boen Gård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2020

Hei Leonore! Tusen hjertelig takk for nydelig anmeldelse :) dette er en glede for oss å bidra med.. Vi håper å se dere ved en senere anledning..

Alt godt!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 60 anmeldelser

Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk sted, fantastiske folk og en kulinarisk opplevelse på høyt nivå Min samboer og jeg overnattet på gården og ble totalt forelsket i både stedet og folkene som jobber der. En fantastisk personlig service som hadde høy kunnskap om både mat, sted og vin Anbefaler alle som reiser dit og melde seg på vinsmaking som de tilbyr også - meget høy kunnskap og meget god formidlingsevne på de ansatte

Dato for besøk: september 2020
Takk, lindajo41
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maitre_d_Boen, Daglig leder på Boen Gård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2020

Hei Linda! Wow! tusen takk for flotte ord :) Dette gleder oss meget.. Vi håper håper å se dere på gården ved en senere anledning..

Alt godt!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Sørlandets svar på Engø. Som et helt nytt sted, kanskje enda et knepp opp. Strålende råvarer fra lokale leverandører gir retter fra øverste hylle. Vin og kunnskap om vin gjør måltidene helhetlig. Fantastiske omgivelser og noen nye rom som gjør at du egentlig ikke har lyst til å reise.

Dato for besøk: august 2020
Takk, 475perf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maitre_d_Boen, Daglig leder på Boen Gård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Tusen takk for fantastisk tilbakemelding! Vi gleder oss over at dere har kost dere hos oss! hjertelig velkommen tilbake! Alt godt!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

En nydelig plass hvor absolutt alt var i særklasse. Frokosten inneholdt blant annet forskjellig fersk bakst med det beste brød og smør vi har smakt. Til middag prøvde vi både 8-retter og 3-retter og alt var i «Michelin» kvalitet servert av veldig hyggelig og kvalitetsbevisst personell. Alle matvarer var lokale, hjemmelagde og visstnok hentet innenfor 10 minutters radius (for uten om druene:-)). Alt var veldig autentisk og de hadde klart å lage en stil og en helhet som ivaretok den 500 år gamle historien, men som samtidig var moderne og funksjonelt. Vi bodde i en av fløyene i hovedhuset og den rommet en hel leilighet. Fantastisk velholdt hage og parkanlegg. Elven går forbi like ved og også her er alt nøye tatt vare på. En himmels plass.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, gretebing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maitre_d_Boen, Daglig leder på Boen Gård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Tusen takk!! Så hyggelig å høre :) hjertelig velkommen tilbake :) NB! 80% av alle råvarer på tallerken er innenfor 90 minutter av denne gården ;) Alt godt!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Her stemmer alt, miljø, smaker, dufter og service. Skal jeg klage på noe må det være for lite vin i glasset.
Hotellet bør også prøves. Kan bare anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bernt_A_T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Maitre_d_Boen, Daglig leder på Boen Gård, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2020

Hei! tusen takk for fantastisk tilbakemelding.. Kjempebra med gode og konstruktive infoer.. Vin er notert! :) Hjertelig velkommen tilbake! Alt godt!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Boen Gård, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Boen Gård? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din