Vi hadde gledet oss stort til å klatre med familiebesøk fra USA, men glemte å sjekke åpningstidene... les mer
Ble møtt av vennlige og profesjonelle ansatte som gav god veiledning og var behjelpelige under all... les mer
En fantastisk dag i parken. Her er det utfordringer for alle aldre. Kjempeflinke folk , som følger med og hjelper hvis utfordringene blir for store.
Var her med fire venner. Vi alle hadde det kjempe gøy med utfordringene! Anbefales sterkt hvis du liker å utfordre deg selv litt. De serverer også grei mat, eller man må jo gjerne grille det selv. Jeg kommer mer enn gjerne tilbake
Veldig bra park med mange løyper for store og små.
Fint laget til i skogen i flotte omgivelser. Flinke instruktører som gir grundig opplæring, også på engelsk.
Cafe hvor man kan kjøpe mat og drikke eller ha medbrakt. Mange benker å sitte på.
Anbefales.
Mange løyper med ulike vanskelighetsgrader, passer for barn og voksne. Flott område og løypene ligger veldig naturlig i skogen. Vi fikk god opplæring og hjelp. Vi tok gul, grønn og blå løyper og alle var godt fornøyd.
Så gøy å høre at dere var fornøyde med dagen hos oss! Takk for besøket! :-)
God klatrepark! Skulle kanskje ønske det var flere løyper, med enda litt mer variasjon i trinmeme., men de har gjort god jobb med de som er, for store og for små. Stas med lang zipline og uten ekstra pris, som det er på noen andre parker.
Veldig hyggelige, hjelpsomme og flinke ansatte og instruktører.
Anbefales!
Så utrolig gøy å høre at dere var fornøyd med besøket hos oss!
Hjertelig velkommen tilbake!
I dag hadde mine venner og jeg et veldig vellykket besøk på høyt og lavt her i Kristiansand. Det var artige og vellagde løyper, med et godt utvalg av de. Servicen var formidabel, og om det var mulig ville jeg gitt 6 stjerner! Dette besøket er absolutt verdt pengene! 10/10