3 klassekompiser ønsket for 4 gang å ha klatrebursdag, men tidspunktet passet ikke helt med... les mer
Vi hadde gledet oss stort til å klatre med familiebesøk fra USA, men glemte å sjekke åpningstidene så parken var stengt når vi hadde planlagt besøk. Sendte mail og gikk kjapt og positivt svar fra leder som heiv seg rundt og ordnet så vi fikk en fantastisk dag i parken likevel med klatring og gode opplevelser med trygg og flink instruktør!
Dette er service av ypperste klasse!
Vi har klatret en del tidligere parken både familie og klatrebursdag, alltid gode opplevelser og trygge, flinke instruktører! Vi kommer definitivt tilbake
Dette var kult høre, velkommen tilbake!
Ble møtt av vennlige og profesjonelle ansatte som gav god veiledning og var behjelpelige under all aktivitet. De gjorde sitt ytterste for å forklare på en forståelig måte, og få en til å føle seg 100% trygg der man var usikker , spesielt på Fjellvåken.
Selve parken var ryddig og ren med søppeldunker strategisk plassert .
Prisene og utvalget i kiosken var heller ikke noe å klage på.
Vil si de unge sommerhjelpene her setter mange andre steder i skammekroken mtp på service og vennlighet. 10 stjerner til dem!
Kommer definitivt tilbake hit !
Dette var moro og skal definitivt videreformidles til de sesongansatte, takk!
Utrolig god servis og hjelper alle som har vert eller ikke vert på klatreskoger. Oppfordler også folk til å utfordre seg selv, noe jeg setter veldig pris på i forhold til høydeskrekken min. 10 av 10🥰
Flinke og tålmodige instruktører. Svært skeptiske i starten. Helt ferske klatrere, men gikk ut som verdensmestre. Overgikk våre forventninger. "Bedre enn Dyreparken" sa ungene.
God service, fantastisk personell. Gode løyper som passer for alle. Jeg anbefaler virkelig en tur.
Dette er en aktivitet som fremmer mestring og felleskap
En fantastisk dag i parken. Her er det utfordringer for alle aldre. Kjempeflinke folk , som følger med og hjelper hvis utfordringene blir for store.