Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ELENDIG”
Anmeldelse av Burger King

Burger King
Vurdert som nr. 116 av 168 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Jeg hadde gledet meg til å få meg en crispy chicken og en pakke pannekaker. Det jeg derimot fikk, var en tørr kylling dynket i dressing og en pakke med noe jeg vil kalle stein. min mor derimot, like sin burger, men alt går jo i grisen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Tuva L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 12 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Burgerne her har veldig mye dressing. Noe som gjør de veldig klissete å spise.
Jeg pleier å si at man vet hva man får på kjede steder, men dette var svakt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, vegardlitangen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mars 2018 via mobile enheter

Alltid greit å svinge innom her med en sulten barneflokk. Veldig greit å kunne bestille på automat- ingen feil i bestillingenog vi fikk alt på første forsøk (noe det sjelden var da vi bestilte til 6 personer i kassen).
God junk foodselv om den utseende messig ikke er gjenkjennelig fra plakatene på veggene..

Dato for besøk: mars 2018
Takk, StavangerStina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. oktober 2017 via mobile enheter

Veldig greit å kunne bestille og betale via automat. Tror dette er første gang hele familien har fått alt vi bestilte med en gang.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, StavangerStina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2017 via mobile enheter

En burgerking som ligner alle andre burgerking, fordel med gratis parkering utenfor og drive in. I tillegg mange sitteplasser også i 2 etasje. Lekerom i 2 etasje.

Dato for besøk: august 2017
Takk, b_rrel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Burger King, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Burger King? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.