“Veldig god japansk mat”
Anmeldelse av Kobu - STENGT

Kobu
Prisklasse: USD 9 - USD 28
Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Kobus dumplings er de beste i landet.
Stort utvalg av sushi. Gode sauser. Hyggelig betjening. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, dagfiand
Shintaro H, Owner på Kobu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei dagfiand,

takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glade at du liker vår mat og vår service så godt og håper at vi kan snart ønsker deg velkommen inn igjen.

Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Etter nedleggelsen av Food Asylum er alternativene få - men heldigvis gode. Kobu utmerker seg med god service, rimelige priser og høy kvalitet på maten.

Takk, JFPJAH
Shintaro H, Owner på Kobu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. januar 2019

Hei JFPJAH,

takk for hyggelig anmeldelse. Vi er glade for at du trivdes hos oss og håper at vi snart kan ønske deg velkommen inn igjen.

Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Deilig sushi og god suppe. Vi dro sammen tre par og alle var fornøyde med mat. Litt lite utvalg av alkoholfri drikke. God atmosfære og ok pris. Kan også annbefale tempura is til dessert :)

Takk, 93Lene
Shintaro H, Owner på Kobu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. november 2018

Hei Alene123,

takk for din hyggelige anmeldelse. Vi er glade for at dere likte dere hos oss og prøver alltid å tilpasse og utvide vår meny, men som en liten restaurant har vi bare et begrenset antall produkter vi kan ha. Allikevel håper vi at vi kan ønsker dere snart velkommen inn igjen.

Anmeldt 16. november 2018

Utrolig god mat og alltid like hyggelig betjening. Ikke gå herfra uten å ha prøvd Ramen. Fine, ikke alt for formelle lokaler.

Vil spesielt trekke fram hvor god restauranten er for familier med barn. Vi føler oss alltid utrolig velkomne og betjeningen er imøtekomne, forståelsesfulle og gjør alt de kan for at barna skal trives. Vi har vært der mange ganger og det slår aldri feil. Jeg er sikker på at det er en "policy" de har og at du vil få samme opplevelse.

Etter min mening den beste restauranten i byen og skulle ønske det var åpent mandag også. ;-)

Takk, KimTommy
Shintaro H, Owner på Kobu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2018

Hei KimTommy,

tusen takk for din hyggelig anmeldelse. Vi er glade i alle våre gjester og selvfølgelig spesielt i våre minste. Dessverre trenger vi også en hviledag i mellom og må derfor holde stengt en dag i uka, men alle andre dagene er dere selvfølgelig hjertelig velkomne inn igjen.

Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Gleder meg til å hente mat fra kobu hver gang jeg er i kristiansand. Veldig hyggelige folk, så neste gang vil jeg nåk vurdere å prøve spise i restauranten.

Takk, rusdal
Shintaro H, Owner på Kobu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018

Hei rusdal,

takk for din hyggelige anmeldelse. Vi er glade for at du likte vår sushi og gleder oss til å ønske deg velkommen i vår restaurant.

Mvh, Team Kobu

Reisende som så på Kobu, så også på