Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra! delig mat!”
Anmeldelse av Kobu

Kobu
Vurdert som nr. 11 av 153 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2020

Vi hadde booket til 7 stykker etter en laaang dag i dyreparken.

Det var en lun og god atmosfære i et heller enkelt men koselig lokale utenfor den verste turistfellegaten i byen.

Servicen var vennlig, og maten var helt fantastisk! Vi spiste sushi og ramen suppe, og selve deserten som var fritert is smakte fortreffelig for både store og små,

Prisen var fair med tanke på det en fikk, og vi hadde en god opplevelse her som frister til gjentaking!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Nemesisventures
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (129)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 129 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra. Topp sushi og kyllingbuns. Bra priser og topp service. Veldig behagelig lyd i lokalet. Bra demping!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 551hanspetters
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat og hyggelig betjening. Vi kommer igjen anbefaler på det sterkeste! Tusen hjertelig takk

Dato for besøk: juni 2020
Takk, chakhi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mars 2020

Har vært ved denne restauranten flere ganger og har alltid vært fornøyd. Gode priser, kombinert med fantastisk mat og personal gjør denne plassen til en vinner.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, SurreHue73
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020 via mobile enheter

God mat, hyggelige priser, enkelt lokale, men maten ble veldig forsinket. Dette trekker helhetsinntrykket ned.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, SigurdKl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kobu, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Kobu? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din