Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat, hyggelig betjening”
Anmeldelse av Kobu

Kobu
Vurdert som nr. 11 av 155 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat! Tilsammen var familien på 4 innom Miso Ramen, dumplings, pao og sushi. Måtte vente lenge på maten, men alt var ferskt og godt! 11-åringen og 15-åringen storkoste seg, og det gjorde også de voksne. Meget hyggelig betjening. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2020
Takk, gunnmaritd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (132)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 132 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Interiøret kan det jobbes mye med. Servicen er helt grei. Maten derimot er god, beklageligvis er sushibitene for store å spise med de tynne sushipinnene man får.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MasterChef-8993
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Jeg vil bare be om at nettsiden oppdateres da takeway ikke var mulig! Synd å bruke tid på menyen når man ikke fikk prøvd maten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, fremar84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Vi hadde booket til 7 stykker etter en laaang dag i dyreparken.

Det var en lun og god atmosfære i et heller enkelt men koselig lokale utenfor den verste turistfellegaten i byen.

Servicen var vennlig, og maten var helt fantastisk! Vi spiste sushi og ramen suppe, og selve deserten som var fritert is smakte fortreffelig for både store og små,

Prisen var fair med tanke på det en fikk, og vi hadde en god opplevelse her som frister til gjentaking!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Nemesisventures
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra. Topp sushi og kyllingbuns. Bra priser og topp service. Veldig behagelig lyd i lokalet. Bra demping!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 551hanspetters
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kobu, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Kobu? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din