“Venter spent...på ingenting”
Anmeldelse av Kobu - STENGT

Kobu
Prisklasse: USD 9 - USD 28
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Etter mange gode tilbakemeldinger på Tripadvisor, tenkte vi å prøve ut Kobu. Spente stilte vi oss opp innenfor og ventet på betjeningen. Vi ventet vel ca 10 min uten å se et menneske som jobbet der. Vi prøvde å rope, banke på døren til kjøkkenet, men fikk ingen reaksjon før en av oss gikk helt inn på kjøkkenet. Damen som møtte oss så bare oppgitt ut og sa "too much..too much" - noe vi gjettet oss til betydde at de ikke hadde ledige bord. I køen bak oss var det et annet selskap som også hadde ventet en stund, men de valgt også å forlate restauranten.

Har full forståelse om de har mye å gjøre og det er fullt, men da kan de i det minste gidde å gi beskjed når gjester kommer.

2  Takk, sriis

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Nydelig mat! Tilsammen var familien på 4 innom Miso Ramen, dumplings, pao og sushi. Måtte vente lenge på maten, men alt var ferskt og godt! 11-åringen og 15-åringen storkoste seg, og det gjorde også de voksne. Meget hyggelig betjening. Vi kommer tilbake!

Takk, gunnmaritd
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Interiøret kan det jobbes mye med. Servicen er helt grei. Maten derimot er god, beklageligvis er sushibitene for store å spise med de tynne sushipinnene man får.

Takk, MasterChef-8993
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Jeg vil bare be om at nettsiden oppdateres da takeway ikke var mulig! Synd å bruke tid på menyen når man ikke fikk prøvd maten.

Takk, fremar84
Anmeldt 17. juli 2020

Vi hadde booket til 7 stykker etter en laaang dag i dyreparken.

Det var en lun og god atmosfære i et heller enkelt men koselig lokale utenfor den verste turistfellegaten i byen.

Servicen var vennlig, og maten var helt fantastisk! Vi spiste sushi og ramen suppe, og selve deserten som var fritert is smakte fortreffelig for både store og små,

Prisen var fair med tanke på det en fikk, og vi hadde en god opplevelse her som frister til gjentaking!

Takk, Nemesisventures

Reisende som så på Kobu, så også på