Har mange runder med superspeed bak oss, som fungerer topp hver gang. Flere alternativer med mat og... les mer
Vi skulle ta båten Oslo-Kiel etter at den begynte å gå igjen etter korona-stoppen. Bestilte tur mandag-onsdag. Fordi vi begge bor et stykke fra Oslo ble også tog- og flybilletter bestilt og overnatting i Oslo. Ut av det blå ble avgangen kansellert og vi fikk tilbud om å booke om til dagen etter.
Det var forsåvidt greit for oss, men problemet var jo billettene til/fra Oslo. Det ble så vi reiste til Oslo som planlagt, men fikk da en ekstra natt på hotell. Returen fra Oslo måtte det bestilles nye billetter til, ettersom vi kom tilbake en dag seinere. Dette ga oss store ekstrautgifter.
Kontakten med kundesenteret både på telefon, e-post og ved ombordstigning for å få noe kompensasjon for dette, evt i det minste få en oppgradert lugar, har vært helt håpløs. Det eneste de sier er 'vi beklager, 'vi beklager'. De er ikke villig til å gi noe som helst. E-post sendt ca en uke før avgang ble ikke besvart før tre uker etter at vi var tilbake!! De skylder på stor pågang. Stor pågang? Det har vel vært veldig lite reisende den siste tiden så det er en meget dårlig unnskyldning.
Aldri mer Color Line.
Vår andre tur med super speed til Danmark. Svært fornøyd med turen. Hyggelig og hjelpsom betjening på «catch me if you can» med variert / bra buffet. Betjeningen var svært effektive med å rydde vekk brukt servise. Rene lokaler. Bra opplevelse! Kommer tilbake!
Har mange runder med superspeed bak oss, som fungerer topp hver gang.
Flere alternativer med mat og butikker.
Taxfree’en er også glimrende.
Anbefales som beste transport til Danmark!
Veldig god og variert mat på buffeen! Skipet har ett godt og variert utvalg med spisesteder. Veldig god service overalt! Ansatte har alltid ett smil på lur. Også ett veldig bra og variert utvalg av butikker ombord, for enhver smak. F.eks.; Klær, mat, parfyme, alkohol og tobakk osv. Synes de også er litt rimeligere enn konkurrentene både å reise med og ombord. Ble alvorlig syk ombord for ca. 1 år siden. Men fikk utrolig god hjelp!! Veldig takknemlig til Color Line! Anbefaler de på det varmeste!
Har resit svært mange ganger KRS/Hirtshals - men selv utenfor sesong nå i slutten av mai - oppleves Superspeed trang med høyt støynivå selv i BusinessClass og med en stuing av biler på bildekk som er mildt sagt utfordrende. Godt overfart bare er 3,5 time.
Prisen er heller ikke særlig fordelaktig selv utenom sesong.
Vi har tatt Color Line noen ganger både fra Larvik og Kristiansand - og de siste årene fra Kiel til Oslo. Har da bestilt flott lugar og god middag på reisen. For et par år siden fant jeg ut at jeg skulle melde meg inn i Color Club for å gjøre meg nytte av litt bonuspoeng og gjerne da avslag på turene vi tok. Det gjorde jeg og etter tur med sønn og kjæreste sommer 2017 hadde jeg fått noen hundre bonuspoeng. Dette var nok til å dekke medlemsskapet - og vel så det. Så sommeren 2018 bestilte vi en tur igjen som nok kostet totalt nærmere kr 10.000,-. Betalte litt av turen med bonuspoengene - men avslaget var nok bare på noen få hundre. Når jeg nå i år får tilsendt ny faktura på clubmedlemskap ser jeg etter på hva jeg har i bonus etter fjordårets tur: 0 (null) poeng. Tar så kontakt med Color Line for å høre hva dette er for noe. Da får jeg altså ikke noen bonuspoeng på turen i 2018 fordi jeg har betalt deler av den med bonuspoeng. Så når en da får oss til å betale deler av en så dyr tur med bonuspoeng (selv om det bare utgjør 5% av turen) så får en altså ingen bonuspoeng til evt bruk året etter. Så fakturaen til nytt medlemsskap havnet rett i papirbosset (må jo resirkulere) og Color Line har en club medlem mindre. HELT utrolig. Kanskje det blir DFDS hjem denne sommeren!