Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Helgetur

Vår andre tur med super speed til Danmark. Svært fornøyd med turen. Hyggelig og hjelpsom betjening... les mer

Anmeldt 5. oktober 2019
mrifreak68
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Supert og greit

Har mange runder med superspeed bak oss, som fungerer topp hver gang. Flere alternativer med mat og... les mer

Anmeldt 19. juli 2019
Mr_Viking1
,
Kristiansand, Norge
via mobile enheter
Les alle 73 anmeldelsene
  
Anmeldelser (73)
Filtrer anmeldelser
73 resultater
Vurdering fra reisende
28
32
5
1
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
28
32
5
1
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 73 anmeldelser
Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

Vår andre tur med super speed til Danmark. Svært fornøyd med turen. Hyggelig og hjelpsom betjening på «catch me if you can» med variert / bra buffet. Betjeningen var svært effektive med å rydde vekk brukt servise. Rene lokaler. Bra opplevelse! Kommer tilbake!

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, mrifreak68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Har mange runder med superspeed bak oss, som fungerer topp hver gang.
Flere alternativer med mat og butikker.
Taxfree’en er også glimrende.
Anbefales som beste transport til Danmark!

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2019

Veldig god og variert mat på buffeen! Skipet har ett godt og variert utvalg med spisesteder. Veldig god service overalt! Ansatte har alltid ett smil på lur. Også ett veldig bra og variert utvalg av butikker ombord, for enhver smak. F.eks.; Klær, mat, parfyme, alkohol og tobakk osv. Synes de også er litt rimeligere enn konkurrentene både å reise med og ombord. Ble alvorlig syk ombord for ca. 1 år siden. Men fikk utrolig god hjelp!! Veldig takknemlig til Color Line! Anbefaler de på det varmeste!

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, Tor-Bjarne_Westgard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mai 2019

Har resit svært mange ganger KRS/Hirtshals - men selv utenfor sesong nå i slutten av mai - oppleves Superspeed trang med høyt støynivå selv i BusinessClass og med en stuing av biler på bildekk som er mildt sagt utfordrende. Godt overfart bare er 3,5 time.
Prisen er heller ikke særlig fordelaktig selv utenom sesong.

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, Hans Otto L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. april 2019 via mobile enheter

Vi har tatt Color Line noen ganger både fra Larvik og Kristiansand - og de siste årene fra Kiel til Oslo. Har da bestilt flott lugar og god middag på reisen. For et par år siden fant jeg ut at jeg skulle melde meg inn i Color Club for å gjøre meg nytte av litt bonuspoeng og gjerne da avslag på turene vi tok. Det gjorde jeg og etter tur med sønn og kjæreste sommer 2017 hadde jeg fått noen hundre bonuspoeng. Dette var nok til å dekke medlemsskapet - og vel så det. Så sommeren 2018 bestilte vi en tur igjen som nok kostet totalt nærmere kr 10.000,-. Betalte litt av turen med bonuspoengene - men avslaget var nok bare på noen få hundre. Når jeg nå i år får tilsendt ny faktura på clubmedlemskap ser jeg etter på hva jeg har i bonus etter fjordårets tur: 0 (null) poeng. Tar så kontakt med Color Line for å høre hva dette er for noe. Da får jeg altså ikke noen bonuspoeng på turen i 2018 fordi jeg har betalt deler av den med bonuspoeng. Så når en da får oss til å betale deler av en så dyr tur med bonuspoeng (selv om det bare utgjør 5% av turen) så får en altså ingen bonuspoeng til evt bruk året etter. Så fakturaen til nytt medlemsskap havnet rett i papirbosset (må jo resirkulere) og Color Line har en club medlem mindre. HELT utrolig. Kanskje det blir DFDS hjem denne sommeren!

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, HaukenM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser