“Absolutt verdt et besøk”
Anmeldelse av Spiren Kafé

Spiren Kafé
Vurdert som nr. 30 av 208 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk sted med utrolig god mat! Bakgården var veldig idyllisk i sommersolen. Hyggelig servitør og generelt svært god service!

Takk, 845karinau

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, trivelig atmosfære og hyggelig betjening. Spiren kafé kan absolutt anbefales på det varmeste.

Takk, NicoBern
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Åååh, som j skulle ønske j bodde her. Da skulle j gått hit ofte! Var i Kr.sand i helga, og spiste lunchen her begge dager. Verdens beste (og største) iskaffe, og de smoothiebowlene altså: fantastisk gode!! Herlig sted også, med en sjarmerende bakgård. Neste gang skal j også sjekke ut en yogatime. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Ingvild I
Anmeldt 25. juni 2020

De hadde veldig lite av de som står på menyen og ikke de mest populære rettene de reklamerer med på Instagram, veldig skuffende og dårlig service...

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, SusannW67
Anmeldt 22. februar 2020

Her blir man møtt av en utrolig herlig atmosfære når man kommer inn. Nydelig koselig liten plass. Og blir møtt av hyggelige folk som slår av en prat. Her kan man spise i fred og ro. Sitte å spise å bare glemme alt annet stress i hverdagen.
Maten jeg bestilte er det beste jeg noen gang har spist av den slag. Fy søren. Her var det fest i munnen. Deilige friske farger. Fantastiske smaker jeg aldri har smakt sammen før. Og mye mat for pengene. Stapp mett ble jeg. Puh. Her kommer jeg snart tilbake for et deilig måltid. Dette er en plass alle bør besøke. Og som dere garantert aldri vil glemme :)

Dato for besøk: januar 2020
Takk, InaMerethe83

Reisende som så på Spiren Kafé, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Spiren Kafé? Del dine erfaringer!