Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Absolutt verdt et besøk”
Anmeldelse av Spiren Kafé

Spiren Kafé
Vurdert som nr. 28 av 153 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 2 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk sted med utrolig god mat! Bakgården var veldig idyllisk i sommersolen. Hyggelig servitør og generelt svært god service!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 845karinau
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 32 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, trivelig atmosfære og hyggelig betjening. Spiren kafé kan absolutt anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, NicoBern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Åååh, som j skulle ønske j bodde her. Da skulle j gått hit ofte! Var i Kr.sand i helga, og spiste lunchen her begge dager. Verdens beste (og største) iskaffe, og de smoothiebowlene altså: fantastisk gode!! Herlig sted også, med en sjarmerende bakgård. Neste gang skal j også sjekke ut en yogatime. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Ingvildi_12
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2020

De hadde veldig lite av de som står på menyen og ikke de mest populære rettene de reklamerer med på Instagram, veldig skuffende og dårlig service...

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, SusannW67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2020

Her blir man møtt av en utrolig herlig atmosfære når man kommer inn. Nydelig koselig liten plass. Og blir møtt av hyggelige folk som slår av en prat. Her kan man spise i fred og ro. Sitte å spise å bare glemme alt annet stress i hverdagen.
Maten jeg bestilte er det beste jeg noen gang har spist av den slag. Fy søren. Her var det fest i munnen. Deilige friske farger. Fantastiske smaker jeg aldri har smakt sammen før. Og mye mat for pengene. Stapp mett ble jeg. Puh. Her kommer jeg snart tilbake for et deilig måltid. Dette er en plass alle bør besøke. Og som dere garantert aldri vil glemme :)

Dato for besøk: januar 2020
Takk, InaMerethe83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spiren Kafé, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Spiren Kafé? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din