“Kjedelig”
Anmeldelse av Amigos

Amigos
Vurdert som nr. 52 av 207 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 11. juli 2020

Fin beliggenhet og hyggelig betjening, men det er alt. Ventet 50 minutter på maten, som endte med å skuffe stort. Enchiladaen var kald, tørr og smakløs. Overstekt kyllingkjøtt og overstekt burger. På toppen av det hele stinket dametoalettet så grusomt at vi måtte brekke oss. Æsj.

Takk, 306myv
amigosfiskebrygga, Daglig leder på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei, det var lenge med 50 min. Vet ikke hva årsaken til det var, men kan bli litt ventetid når det er mye folk. Men tenker ca 40 min da. Ellers var det veldig kjedelig at dere fikk tørr kylling og overstekt burger. Det er ikke slik normalt. Ang dametoalettet så er det noe galt under gulvet som huseier nå tar tak i. Det var ikke mye vi kunne gjøre med det dessverre. Luktet ikke godt nei..

Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Herlig plass i en perle av Kristiansand.
Meget god mat og hyggelig servitører.
Kommer tilbake. Alle 6 var fornøyde. Satt i en salong på utsiden. Sommerlykke med god mat, sol og herlig atmosfære😃

2  Takk, terjeo110
amigosfiskebrygga, Daglig leder på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, vi gleder oss for neste besøk :)

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig restaurant på Fiskebrygga med både ute- og inneservering. Litt kø for å komme inn. Er nok en fordel å bestille bord i høysesong. Maten kom superfort. Varme tallerkener. Hyggelig betjening.

1  Takk, hegen2016
amigosfiskebrygga, Eier på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding:)

Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Kald mat, lite smak, guacomolen var dårlig og virket ikkje som om at den var hjemmelaget. Lite tegn til avocado! Dårlig service. Går ikke her flere ganger.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 182kristinek
amigosfiskebrygga, Daglig leder på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2020

Det var synd å høre om sin dårlige opplevelse. Guacamolen er laget av 100% avocado :)

Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Dårlig service, elendig mat som var kald. Og en betjening var helt totalt fraværende. Var ikke verdt de kronene det kostet.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, siceliet2020
amigosfiskebrygga, Eier på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2020

Beklager at du hadde en dårlig opplevelse hos oss. Vi skal prøve å bli bedre :)

Reisende som så på Amigos, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Amigos? Del dine erfaringer!