Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig dårlig service!”
Anmeldelse av Amigos

Amigos
Vurdert som nr. 132 av 155 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her på lørdag kveld. Hadde ikke reservert og det var ikke mulig å sitte inne om man ikke hadde reservert senest dagen før. Vi ble satt ute og fikk ikke tepper fordi de ikke hadde flere. Jeg har vært kunde på amigos siden de åpnet i vestre Strandgate på 90-tallet. Jeg liker ikke rømme og har derfor alltid bedt om nachos uten rømme. Det var nå IkKE mulig. Det gikk ikke an å få noe annet enn det som stod på menyen. Ingen tilpasninger av noe slag. Dette er svært merkelig og vitner om liten respekt for kundene. Det kan da UMULIG være vanskelig å LA VÆRE å putte på en ingrediens som blir lagt på etter steking. Til og med McDonald’s klarer det. Kelner var sur og lite forståelsesfull. Vi ba om mer tid så jeg kunne finne en annen rett, kelneren opplyste da at mine venner ville få mat først og jeg etterpå. Det endte med at vi gikk over på Pider Ro hvor maten var god og servicen på topp. Og slik endte mine
30 år som kunde på Amigos, jeg kommer aldri igjen. Makan til elendig service!!! Maten har heller ikke vært særlig gid de siste gangene, så jeg har gått dit mest for nostalgiens skyld. Det gjør jeg ikke mer.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, KariLN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amigosfiskebrygga, Daglig leder på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Hei, beklager for den dårlige opplevelsen. Her er det nok noen missforståelser. Vi har sagt at det ikke bør gjøres mye tilpasninger på rettene når vi har mye å gjøre. er ca 200 sitteplasser og det vil da ta tid med maten om alle skal gjøre dette. Dette er også helt normalt på andre restauranter :) Dere ville fått maten samtidig, men kanskje ikke først i køen. Ønsker deg en fortsatt god sommer ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (79)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2428 av 79 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2020

Fin beliggenhet og hyggelig betjening, men det er alt. Ventet 50 minutter på maten, som endte med å skuffe stort. Enchiladaen var kald, tørr og smakløs. Overstekt kyllingkjøtt og overstekt burger. På toppen av det hele stinket dametoalettet så grusomt at vi måtte brekke oss. Æsj.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 306myv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amigosfiskebrygga, Daglig leder på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei, det var lenge med 50 min. Vet ikke hva årsaken til det var, men kan bli litt ventetid når det er mye folk. Men tenker ca 40 min da. Ellers var det veldig kjedelig at dere fikk tørr kylling og overstekt burger. Det er ikke slik normalt. Ang dametoalettet så er det noe galt under gulvet som huseier nå tar tak i. Det var ikke mye vi kunne gjøre med det dessverre. Luktet ikke godt nei..

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Herlig plass i en perle av Kristiansand.
Meget god mat og hyggelig servitører.
Kommer tilbake. Alle 6 var fornøyde. Satt i en salong på utsiden. Sommerlykke med god mat, sol og herlig atmosfære

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, terjeo110
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amigosfiskebrygga, Daglig leder på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, vi gleder oss for neste besøk :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig restaurant på Fiskebrygga med både ute- og inneservering. Litt kø for å komme inn. Er nok en fordel å bestille bord i høysesong. Maten kom superfort. Varme tallerkener. Hyggelig betjening.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, hegen2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amigosfiskebrygga, Eier på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding:)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Kald mat, lite smak, guacomolen var dårlig og virket ikkje som om at den var hjemmelaget. Lite tegn til avocado! Dårlig service. Går ikke her flere ganger.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 182kristinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amigosfiskebrygga, Daglig leder på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2020

Det var synd å høre om sin dårlige opplevelse. Guacamolen er laget av 100% avocado :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Amigos, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Amigos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din