Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fikk ikke lov å komme inn”
Anmeldelse av Amigos

Amigos
Vurdert som nr. 132 av 155 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Fikk ikke lov å komme inn med vogna fordi servitøren mente at det var for trangt (det var ikke det), selv om det var noen som satt der med en barnevogn ved siden. Ikke barnevennlig!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, C3776RVdariak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amigosfiskebrygga, Daglig leder på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Hei, vi har plass til noen vogner men ikke mange når det er fullt. De kan fint settes på utsiden. Det må alltid være passasje til rullestolbrukere, og er nok det servitøren har tenkt at var viktigst akkurat da :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (79)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2226 av 79 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020

Utrolig dårlig service. Ventet evigheter på å få bestilt, ville bestille ny runde med drikke men fikk ikke noe kontakt med servitørene så gikk inn til baren for å prøve.å bestille der. Fikk bare frekk tone i svar om at vi måtte vente på servitør ved bordet og at det var mye å gjøre. Restauranten var ikke full. Om man har for mye å gjøre at man ikke kan ivareta de kundene som er der bør de ikke slippe inn fler eller få flere ansatte på. Spurte også servitøren om prisen på en full prosecco var litt over 200 for vi skjønte ikke hva det mente på menyen, hun svarte ja. Spurte gjentatte ganger for tenkte det var for godt til å være sant at det var så billig men hun sa flere ganger at det er en hel flaske de mener og til den prisen (husker ikke nøyaktig men var ikke mye over 200). Siden prisen.var så billig bestilte vi to flasker. Når regningen kom var hver flaske på nesten 600kr stykk, og 200 var for liten flaske. Dette kunne servitør informert om med tanke på vi spurte om pris og satt å diskuterte at vi ville ha noe billig prosecco om vi skulle ha for ingen er super glad i prosecco (studenter på tur) ellers hadde vi gått for noe drinker eller lignende som smaker bedre. Vi klagde på prisen men eneste servitøren gjorde var å spille på vår samvittighet, ikke snakk om noe form for kompensasjon og lite beklagelse. Greit nok at det var snakk om 200kr ekstra per pers men vi spurte såpass mange ganger om pris, og de 200kr ville vi da heller brukt på en drink eller lignende. Aldri opplevd så dårlig service på restaurant før, kommer ikke tilbake, mange andre fine restauranter på brygga og i sentrum som er 5 minutter unna der man får bedre mat og drikke samt service for lik eller bedre pris.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 843linnp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amigosfiskebrygga, Daglig leder på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Hei, beklager at opplevelsen deres var så dårlig. Som det står i menyen så var det 20cl (2 glass) i den proseccoen til 200 kr. Det har nok vært noen missforståelser her med servitøren, så beklager det.
Når dere fikk en stor flaske burde dere kanskje skjønne at det var mer enn 20 cl og sagt ifra da før dere drakk den? Uansett så var ikke dette hyggelig. Ønsker dere en fortsatt god sommer :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her på lørdag kveld. Hadde ikke reservert og det var ikke mulig å sitte inne om man ikke hadde reservert senest dagen før. Vi ble satt ute og fikk ikke tepper fordi de ikke hadde flere. Jeg har vært kunde på amigos siden de åpnet i vestre Strandgate på 90-tallet. Jeg liker ikke rømme og har derfor alltid bedt om nachos uten rømme. Det var nå IkKE mulig. Det gikk ikke an å få noe annet enn det som stod på menyen. Ingen tilpasninger av noe slag. Dette er svært merkelig og vitner om liten respekt for kundene. Det kan da UMULIG være vanskelig å LA VÆRE å putte på en ingrediens som blir lagt på etter steking. Til og med McDonald’s klarer det. Kelner var sur og lite forståelsesfull. Vi ba om mer tid så jeg kunne finne en annen rett, kelneren opplyste da at mine venner ville få mat først og jeg etterpå. Det endte med at vi gikk over på Pider Ro hvor maten var god og servicen på topp. Og slik endte mine
30 år som kunde på Amigos, jeg kommer aldri igjen. Makan til elendig service!!! Maten har heller ikke vært særlig gid de siste gangene, så jeg har gått dit mest for nostalgiens skyld. Det gjør jeg ikke mer.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, KariLN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amigosfiskebrygga, Daglig leder på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Hei, beklager for den dårlige opplevelsen. Her er det nok noen missforståelser. Vi har sagt at det ikke bør gjøres mye tilpasninger på rettene når vi har mye å gjøre. er ca 200 sitteplasser og det vil da ta tid med maten om alle skal gjøre dette. Dette er også helt normalt på andre restauranter :) Dere ville fått maten samtidig, men kanskje ikke først i køen. Ønsker deg en fortsatt god sommer ;)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Fin beliggenhet og hyggelig betjening, men det er alt. Ventet 50 minutter på maten, som endte med å skuffe stort. Enchiladaen var kald, tørr og smakløs. Overstekt kyllingkjøtt og overstekt burger. På toppen av det hele stinket dametoalettet så grusomt at vi måtte brekke oss. Æsj.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 306myv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amigosfiskebrygga, Daglig leder på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. august 2020

Hei, det var lenge med 50 min. Vet ikke hva årsaken til det var, men kan bli litt ventetid når det er mye folk. Men tenker ca 40 min da. Ellers var det veldig kjedelig at dere fikk tørr kylling og overstekt burger. Det er ikke slik normalt. Ang dametoalettet så er det noe galt under gulvet som huseier nå tar tak i. Det var ikke mye vi kunne gjøre med det dessverre. Luktet ikke godt nei..

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Herlig plass i en perle av Kristiansand.
Meget god mat og hyggelig servitører.
Kommer tilbake. Alle 6 var fornøyde. Satt i en salong på utsiden. Sommerlykke med god mat, sol og herlig atmosfære

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, terjeo110
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
amigosfiskebrygga, Daglig leder på Amigos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, vi gleder oss for neste besøk :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Amigos, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Amigos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din