Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat! ”
Anmeldelse av Monsoon Asian

Monsoon Asian
Bestill bord
2
fre. 24.9.
20:00
Vurdert som nr. 36 av 155 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat! Alle 8 i selskapet vårt synes det var en fantastisk opplevelse med masse smakskombinasjoner! Hyggelig betjening. Verdt et besøk!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Mona H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (143)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2731 av 143 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020

Ble utrolig skuffet over dumplingsene vi bestilte. Vi fikk 10 våte dumpling hvor 3 av dumplings hadde reke i seg. Utrolig sleip og skuffende når man betaler dyrt for dumpling som skal innholde reke. De dumplingsene uten reke innholdt kun koriander og smakte ikke godt. Anbefales ikke. Servicen og sushien var god.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ingridh72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Ganske døll mat. Kjedelig å få alle smårettene servert samtidig, er det ikke meningen at de skal komme etterhvert sånn at en kan spise og hygge seg utover kvelden i stedet for at alt er over på en gang? Syntes maten var så kjip at vi gikk derfra for å spise dessert på en annen restaurant.

Dato for besøk: august 2019
Takk, kathleenranih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Har vært på denne restauranten mange ganger, og er alltid fornøyd. Maten blir alltid ferdig kjempe fort, og maten har ordentlig kvalitet.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, T1328RQkristinan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Vi reserverte til 8 stykker, og kom på en ellers travel dag etter å ha vært i dyreparken hele dagen.

Servicen var ok, men det var selve maten som var ypperlig. Alt fra sushien til det en ellers bestilte i fra menyen. Anbefaler korean barbeque!

Selve regningen var fair med tanke på kvaliteten på det en fikk servert av mat.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Nemesisventures
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Monsoon Asian, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Monsoon Asian? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din