“Familiebesøk i lunchtid- sein servering ”
Anmeldelse av Monsoon Asian

Monsoon Asian
Vurdert som nr. 35 av 207 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Familiebesøk i lunchtid, hyggelig betjening, MEN, tok ca 40 min før maten kom og maten imponerte ikke. Spiste pad thai og sushi- ikke noe var imponerende og sto ikke i stil med prisen.

Takk, karinwangh

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Maten er verdt et besøk, men servicen er ikke noe å skryte av. Vi var 12 som besøkte stedet. Vi ønsket å sitte sammen ute, og fikk lov til å slå sammen to bord hos servitøren som viste oss inn. Når vi hadde satt oss fikk vi en annen servitør som nærmest kjeftet på oss for at vi hadde flyttet på bordene. Vi fortalte at vi hadde fått lov hos den andre servitøren, men fikk da beskjed om at vi hadde misforstått. Det hadde vi ikke. Hadde det ikke vært for at vi var veldig sultne så hadde vi byttet restaurant. Vi valgte i stedet å bestille mat. Servitøren som tok imot bestillingene hadde lite kontroll på hvem som hadde bestilt hva. Det ble rot med både mat og betaling. Maten var god, og prisen var grei.

Takk, RoyVestfield
Anmeldt 20. juli 2020

Veldig god sushi! Rask servering og hyggelig personale og god service. Bra utvalg av gode viner. Absolutt verdt et besøk!

Takk, Hege J
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Denne anmeldelsen kunne gått mor en 4, men landet dessverre på 1 til 2. Bestilte bord kl 19, fikk beskjed om opptil 40 min ventetid på når. drikkebestilling ble tatt. Etter 1,5 time henvendte vi oss til servitør om at ventetiden nærmet seg uakseptabelt, disse viste frustrasjon og lovet kompensasjon. Maten kom 1 time og 35 min.

Maten var god (paneng curry hadde gjerne litt vel mye gulrot eneste). Etter rydding av bord ventet vi på regning i nesten tom restaurant uten at noen kom. Måtte henvende oss i bar for dette.

Lander på 2 pga at de gjorde opp med å kompensere på regningen. Hadde servering gått fortere hadde regningen blitt enda mindre pga ekstra drikke i ventetiden.

1  Takk, Syk02jcb
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat! Alle 8 i selskapet vårt synes det var en fantastisk opplevelse med masse smakskombinasjoner! Hyggelig betjening. Verdt et besøk!

1  Takk, Mona H

Reisende som så på Monsoon Asian, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Monsoon Asian? Del dine erfaringer!