“Skuffende kvalitet på mat”
Anmeldelse av Monsoon Asian

Monsoon Asian
Vurdert som nr. 38 av 207 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Skuffende kvalitet på mat og dårlig service når vi kommenterte at vi ikke var fornøyd. Anbefales ikke.

Takk, einsteinmoll

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Lunch, nydelig mat. Vi er kresne på sushi , men dette var virkelig bra! Topp service. Kommer gjerne igjen. Anbefales.

Takk, Tilla68
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Familiebesøk i lunchtid, hyggelig betjening, MEN, tok ca 40 min før maten kom og maten imponerte ikke. Spiste pad thai og sushi- ikke noe var imponerende og sto ikke i stil med prisen.

Takk, karinwangh
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Maten er verdt et besøk, men servicen er ikke noe å skryte av. Vi var 12 som besøkte stedet. Vi ønsket å sitte sammen ute, og fikk lov til å slå sammen to bord hos servitøren som viste oss inn. Når vi hadde satt oss fikk vi en annen servitør som nærmest kjeftet på oss for at vi hadde flyttet på bordene. Vi fortalte at vi hadde fått lov hos den andre servitøren, men fikk da beskjed om at vi hadde misforstått. Det hadde vi ikke. Hadde det ikke vært for at vi var veldig sultne så hadde vi byttet restaurant. Vi valgte i stedet å bestille mat. Servitøren som tok imot bestillingene hadde lite kontroll på hvem som hadde bestilt hva. Det ble rot med både mat og betaling. Maten var god, og prisen var grei.

Takk, RoyVestfield
Anmeldt 20. juli 2020

Veldig god sushi! Rask servering og hyggelig personale og god service. Bra utvalg av gode viner. Absolutt verdt et besøk!

Takk, Hege J

Reisende som så på Monsoon Asian, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Monsoon Asian? Del dine erfaringer!