Likte veldig godt maten der. Ville ha gått der igjen. Stort og åpent, kunne velge sitte inne eller ute.
Helt greit for å spise lunsj. Maten er god og prisen også. Tror ikke at vi skal gå dit på nytt, men kan ikke si noe dårlig om stedet eller service.
Vi har vært her flere ganger. Også for takeway. Helt topp. Skiller seg ut fra den klassiske mcDonaldsaktige asiatiske maten som man finner på et annet populært sted i Veste Strandgate.
Litt minus for renhold. Ofte skittent på bordene og på gulvet. Men vi kommer gjerne igjen!
Restauranten og uteserveringa var så godt som tom, vi var 9 gjester. Betjeninga var såpass uhøflig og lite interessert i besøk så vi valgte å ikke spise her. Trist.
Skuffende kvalitet på mat og dårlig service når vi kommenterte at vi ikke var fornøyd. Anbefales ikke.