Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Familiemiddag”
Anmeldelse av Monsoon Asian

Monsoon Asian
Vurdert som nr. 42 av 163 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2021

Supergod sushi og asiatisk mat. Hyggelig service og godt utvalg i retter. Hyggelig betjening. Gid service

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 955ingvildb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (154)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 154 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Vi bestilte nudelsuppe, entrecôte og biff szechuan, men det var kun suppa som sto i stil til prisen. Biffen var for det meste kun fett og lite kjøtt og szechuanen hadde kun 3 kjøttbiter i hele retten. I tillegg var retten så sterk at den nesten ikke kunne spises. Rettene var også veldig små i forhold til prisen. Helt ok service men ikke noe å skryte av.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, thirilfd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Fint sted- lav kvalitet på maten. Helt standard mat, men eksempelvis sushien hadde dårlig laks og hard avokado. God service!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, kristiness2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Vi var en gjeng på 8 stk som hadde bestilt bord. Fra vi ankom stedet var det en 10 minutters ventetid fra da vi kom til restauranten og til vi fikk bordet.

Servitøren glemte først å gi oss edamame og vi måtte derfor spør om dette og vi fikk det etter 20 minutter. Hovedrettene brukte 1 time på å komme (husk at edameme ikke er en forrett men en snack). Servitøren krøllet også til bestillingen der noen hadde vegetar pad thai og ønsket sterk osv.

Serviøteren var heller ikke imøtekommende of klarte ikke å holde en samtale, dette viser tegn på manglende sosial intelligens
Maten var helt grei men servitørene må det jobbes med

Dato for besøk: juni 2021
Takk, MasterChef-8993
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Er du gla i grønnsaker så er dette rette stedet. 4 biffstrimler i biffgryta. Lite kjøtt var det i de andre rettene vi bestilte å.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 177haraldl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Monsoon Asian, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Monsoon Asian? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.