“Helt nydelig”
Anmeldelse av Monsoon Asian

Monsoon Asian
Vurdert som nr. 38 av 207 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 4. juni 2023 via mobile enheter

Helt nydelig! Gikk hit flere ganger ila oppholdet. Rent, pent, flott presentert mat, fin størrelse på sushien. Til og med kelneren smilte godt og sa hun brukte opp mye av lønnen sin her.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Lisbeth B

Anmeldt 17. mai 2023 via mobile enheter

Bra servering, dårlig kokkelering

Bestilte medum rå entrecôte, fikk godt+ stekt. De fantastiske servitørene ordnet slik at vi fikk ny biff, men ente med medium+ biff. God servering, dårlig kokkelering

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Elitriz
Anmeldt 29. april 2023 via mobile enheter

Herlig beliggenhet midt på torvet i Kristiansand by. Alltid god mat, men dessverre trekker kundeservice ned.. Her skulle de investert i ett kurs!

Dato for besøk: april 2023
Takk, SilviaKS-78
Anmeldt 8. mars 2023 via mobile enheter

Rett og slett bare hyggelig og smakfult... anbefales på det sterkeste. Hyggelig personale og et hyggelig sted er god ramme rundt god mat som ble servert

Dato for besøk: mars 2023
Takk, 226j_rns
Anmeldt 22. desember 2022 via mobile enheter

Begredelig -mest av alt betjening.

Skulle ha en rask sushi lunsj her, og har alltid tidligere hatt en greit opplevelse.
Denne gangen derimot, fikk jeg en kvinnelig kelner som hverken var spesielt hyggelig, eller ga meg noen god følelse.
Da jeg (for første gang noen sinne!!) fikk ett stort fiskebein i sushien, og sa ifra om dette, kom det bare en flåsete kommentar om at «da vet vi ihvertfall at denne ble tilberedt her på huset»?!

Sa selv, at dette var dårlig arbeid, og at jeg i over 20 år i alle verdens deler, aldri har opplevd dette.

Hadde kanskje ett lite håp om at de ønsket å gjøre der bedre, med å tilby en kopp kaffe, men tvert imot, fikk jeg en regning på alt til slutt.

Og dermed sluttet også mitt kundeforhold her. Trist, men sant.
Anbefales ikke å ta turen innom her.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, Mr_Viking1

Reisende som så på Monsoon Asian, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Monsoon Asian? Del dine erfaringer!