Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og rause porsjoner!”

Restaurant Skrubbsulten Tinnheia
Vurdert som nr. 54 av 153 Restauranter i Kristiansand
Beskrivelse: En aldri så liten oase på Tinnheia torv med mye mer enn pizza på menyen. Vi er kjent for vår varierte meny og våre rause porsjoner. I tillegg til vår koselige restaurant har vi også stor uteservering med sol til langt på kveld om sommeren. Hele menyen fåes også som takeaway, og vi har også utkjøring.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: En aldri så liten oase på Tinnheia torv med mye mer enn pizza på menyen. Vi er kjent for vår varierte meny og våre rause porsjoner. I tillegg til vår koselige restaurant har vi også stor uteservering med sol til langt på kveld om sommeren. Hele menyen fåes også som takeaway, og vi har også utkjøring.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

God mat og rause porsjoner! Servicen var også veldig bra. Litt vrient å finne frem, men verdt besøket når vi først fant det.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, idnar77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 12 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2020

Hadde tacopizza og nr 7 med pesto. Stor meny, og mye drop inn men også take away som vi hadde. Mulighet for å sitte ute, ok pris, rent og pent, egner seg bra for familier med barn.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Supedad_from_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2019

Vi spiste søndagsmiddag der 15/12/19. Tre av oss hadde lutefisk. Og det er en av de beste lutefisk måltider jeg har spist ute.

Dato for besøk: desember 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Astri44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2019 via mobile enheter

Vår datter flytter inn i ny leilighet på Tinnheia i Kristiansand - og familien stiller opp med å male etc. I ett anfall av sult slår det oss at det finnes en Restaurant Skrubbsulten rett i nærheten.
Overraskende flott interiør, hyggelig personale og grei meny med greie priser ! Alt bra så langt. Men når maten kommer endrer det seg:
På bordet kommer en uvanlig stor pizza, den ser fantastisk delikat ut, og smaker rett og slett fantastisk. Det går altså an finne en så positiv overraskelse i en bydels restaurant ! Kan anbefales på det varmeste !

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, 762ernsts
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018

En hyggelig restaurant i nærområdet. Har dermed vært her flere ganger og prøvd de fleste rettene. Betjeningen er alltid hyggelig, uansett om du skal hente take away eller spise på stedet:-)

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingrid R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Restaurant Skrubbsulten Tinnheia, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Restaurant Skrubbsulten Tinnheia? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din