“Deilige bakevarer og god kaffe.😊”
Anmeldelse av Edgars Bakeri

Edgars Bakeri
Vurdert som nr. 97 av 207 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 15. september 2020 via mobile enheter

Deilige bakevarer og god kaffe.😊 Hyggelige ansatte, utendørs sitteplasser og nydelig vær. God lokasjon midt i hovedhandlegata.☀️

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, matmonsi

Anmeldt 3. juli 2019

I Markensgate i Kristiansand finner du bakeren med nydeligebakervarer,min anbefaling er en kaneldrøm,som navnet sier er delen drøm.....

Dato for besøk: mai 2019
2  Takk, evamersland
Anmeldt 14. august 2018

Vi var ved flere steder herunder Edgars bakeri. Spiseplasser både ute og inne. Ferske og flotte bakevarer, noe for enhver smak.Rent og pent på toalettet. God og hyggelig service!

1  Takk, Tom L
Anmeldt 19. juni 2018

Skulle kun ha med meg litt kaffemat , men det endte med mye da det var så mye å velge mellom :-)
Alle gjestene synes det var overraskende godt :-)
Må innrømme at jeg heller kjøper her enn å bake selv :-)

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Ingrid R
Anmeldt 30. desember 2017 via mobile enheter

Var i Kristiansand på forretningsreise, og var innom denne nydelige kaféen daglig. Maten og baksten var kjempe god, og fikk ordentlig kvalitets kaffe! I tillegg var både lokale og personale kjempe hyggelige!

Dato for besøk: november 2017
1  Takk, carmenvalenccia

Reisende som så på Edgars Bakeri, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Edgars Bakeri? Del dine erfaringer!