Alltid veldig god mat og hyggelig betjening og rimelige priser. Koselig lokaler og fin uteservering.
130–134 av 256 anmeldelser
Super pizza! Hadde ikke reservert bord en kveld i fellesferien med masse turister. Fikk ledig bord raskt, med info om at akkurat det bordet var booket om 1,5 t. Vi skulle bare ha pizza, så det passet oss bra. Rask servering, hyggelig betjening, og grei pris😀 Vi bestilte parma langpizza 🍕som passer til 2 pers, og 2 stk Djevelpizza🔥 - akkurat innafor på hotskalaen😅! ANBEFALES! Her var det lang kø for å komme inn når vi gikk rett over åtte på kvelden.
Veldig god pizza og bra service! Pizzabunnen var spesielt god, kjøpte selv en lang parma pizza, og den var perfekt til to personer.
Tusen takk for besøket - og for en hyggelig tilbakemelding! Velkommen igjen :)
Deilig italienskinspirert mat! Både forretter og pizza holder et høyt nivå (etter norske forhold), og kombinert med den utvalgte vinen (undertegnede valgte beste glass-alternativ) er dette en veldig god middagsopplevelse! God service også, til tross for travel kveld.
Bestilte pizza med familien til å spise hjem.
Veldig god og smakfull pizza, spiste djevelen.
Vil absolutt anbefale denne plassen til alle som er glad i pizza.