Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Bellini

Bellini
Vurdert som nr. 12 av 163 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 75 - USD 250
Beskrivelse: Bakeri, Restaurant & Deli midt i sentrum av Kristiansand. Italiensk restaurant med et rikt innhold både til lunsj, middag og takeaway!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Bakeri, Restaurant & Deli midt i sentrum av Kristiansand. Italiensk restaurant med et rikt innhold både til lunsj, middag og takeaway!
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat og drikke. Enkelt med å bestille og betale på samme tid. Ikke lang ventetid på mat heller. Kanskje byens beste pizza!?

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Stinus165
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (186)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 187 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Vi fikk slippe inn en full og regnværstung ettermiddag. Betjeningen var svært hyggelige, og vi nøt den beste pizzaen vi noen gang har smakt! Donna Bianca og Parma anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Inspire43774525179
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Imponerende!!!
Vi fikk et bord til 7, selv om det så helt fullt ut. Bare smil å se blant personalet.
Nydelig mat og service, selv midt i høysesong og travel middagstid.
Bestillingen mottatt på proff måte, selv med alle våre ønsker om extras og endringer.
Maten kom rask, fra et stille og rent kjøkken, vannvittig god!
Flinke, effektive og blide servitører!
Veldig imponert! Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juni 2021
2  Takk, Travelglenn-oe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Mange gjester, men rask og effektiv betjening. Fikk raskt bord og fikk raskt drikke og pizza. Velsmakende pizza! Dyktige, hyggelige og oppmerksomme servitører gjorde besøket til en ekstra god opplevelse.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, leifk987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Ble anbefalt restauranten av en kollega som sa vi måtte spise middag her når vi først var i Kristiansand på ferie fra Bergen. Det første jeg bet meg merke i var hvor raske servitørene var på å komme å spørre om vi ville ha noe drikke mens vi bestemte oss for maten. Alt gikk veldig raskt og greit og man satt aldri lenge å ventet på å få hjelp av en servitør. Maten var veldig god og til en fin pris. Ungene var også veldig fornøyd! Kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, 122juliee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bellini, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Bellini? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.