Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En hyggelig restaurant”
Anmeldelse av Bellini

Bellini
Vurdert som nr. 12 av 164 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 75 - USD 250
Beskrivelse: Bakeri, Restaurant & Deli midt i sentrum av Kristiansand. Italiensk restaurant med et rikt innhold både til lunsj, middag og takeaway!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Bakeri, Restaurant & Deli midt i sentrum av Kristiansand. Italiensk restaurant med et rikt innhold både til lunsj, middag og takeaway!
Anmeldt 26. september 2021 via mobile enheter

Vi hadde en Flott fredagskveld på Bellini. Det var mange gjester, men vi opplevde god service under besøket. Maten kom som forventet og smakte godt. Prisene er middels, 200-300 kr for en hovedrett.

Dato for besøk: september 2021
Takk, Erlend1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (196)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3943 av 196 anmeldelser

Anmeldt 31. august 2021

Bestilte en pastarett hvor kjøttet ikke var helt godt nok stekt. Ble da møtt med super service av en hyggelig blond servitrise som prøvde så godt hun kunne med løsninger.
Hun burde få heder for den gode serviceinstillingen hennes og det gode smilet :-) takk!
Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: august 2021
Takk, rebekkamartinez
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2021

Veldig hyggelig resturant, hyggelig betjening, og utrolig god mat. Endte opp her to dager på rad i ferien, Porchetta'en var helt fantastisk, og en veldig god pizza.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Oversveen97
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2021 via mobile enheter

Helt topp!! Denne lille perlen skjønte vi at vi måtte besøke. Fikk bord, og ble møtt av en topp hovmester, med kontroll på det meste, suleiman.
Vi ble deretter overtatt av en verdens herligste servitør, som vi ikke husker navnet på, hestehale og et flott smil bak masken. Maten kom som bestilt, og var helt nydelig. Det eneste problemet var å velge retter, så vi booket bord for neste dag rett etter middag. Kalveentrecoten er av de møreste jeg har spist. Pochetta til å dø for. Papardelle ragu, denne er så mør og kjøttfull at det var en fryd. I det hele fantastisk opplevelse!!!

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Grosberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Middels pizza, dyr for hva du får. Jeg mener at en porsjon pizza skal være litt mer saftig, bunnen var veldig seig og litt lite fyll på.

Dato for besøk: august 2021
Takk, HannaCatharine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bellini, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Bellini? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.