“God mat, hyggelig servitører”
Anmeldelse av Bellini

Bellini
Vurdert som nr. 12 av 207 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: kr 843 - kr 2 809
Beskrivelse: Bakeri, Restaurant & Deli midt i sentrum av Kristiansand. Italiensk restaurant med et rikt innhold både til lunsj, middag og takeaway!
Anmeldt 12. april 2024

Perfekt pizza i hyggelige omgivelser. Føltes ikke helt som å være i Italia, men var ikke i Norge heller:) Litt musikk i bakgrunnen hadde høynet opplevelsen.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Birgitte S

1923 av 260 anmeldelser

Anmeldt 11. februar 2024

Misfornøyd. Vi var et utdrikningslag på 9 pers som bestilte bord 1 mnd i forveien. Fikk et bord rett ved inngangsdøra hvor det trakk og vi frøs veldig. Må ha vært det dårligste bordet i lokalet og på 9-manns bordet ved siden av (lengre inn i lokalet) satt 1 person. Vi spurte om et annet bord, men fikk nei. Vi hadde garantert bestilt både dessert og mange runder drikke hvis vi hadde fått et trivelig bord, men vi måtte bare spise opp fort og dra videre.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Quest50271478229
Anmeldt 28. januar 2024

Veldig god Penne Rustica og Panna cotta. Alle ca 20 pers var happy med pizza, lasagne og pasta😊
Flott service fra vennlige servitører

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Rune T
Anmeldt 15. januar 2024 via mobile enheter

Synd man bare kan gi 5, denne plassen besøkte jeg og min kjære for første gang lør 13, mat-betjening-stemning var 10av10 vi kommer definitivt tilbake for mer :)

Dato for besøk: januar 2024
Takk, 34rune_
Anmeldt 3. desember 2023

Beste portchetta vi har smakt.
Hyggelig lokale og betjening. En herlig kveld som vi gjerne besøker igjen

Dato for besøk: desember 2023
Takk, Øyvind D

Reisende som så på Bellini, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Bellini? Del dine erfaringer!