Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stamplass når jeg er på reise.”
Anmeldelse av Mai Oishi

Mai Oishi
Vurdert som nr. 86 av 153 Restauranter i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. november 2018

På jobbreise er det alltid obligatorisk med mat her. Har aldri skuffet. Det har blitt en tradisjon de siste årene.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Geir S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (18)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 18 anmeldelser

Anmeldt 14. oktober 2018

God service.God mat, Japansk øl og sake. Smakfullt anrettet. Kan absolutt anbefale denne restauranten fo de som elsker sushi

Dato for besøk: september 2018
Takk, Kjell M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018

Veldig god sushi til en rimelig penge - kan absolutt anbefale å dra hit! Koselig lokale. Vi var to venninner som delte Meny E, i denne retten fikk vi litt forskjellig og det var en fin delerett.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kjersti1994
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Nydelig sushi til behagelige spiser. Min favoritt er maki nr. 10. Det er ikke en veldig fin restaurant men det har blitt ganske hyggelig etter at de pusset opp. Er alltid innom restauranten når jeg er i Kristiansand. Anbefales absolutt for en deilig Lunch eller take-out!

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, DonaHaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Spiste her tidligere og har vært svært godt fornøyd. I dag var vi tre venninner sammen. Maten ble servert til en og en, ikke samlet (send ut maten samtidig neste gang..). Vi fikk også feil mat. Litt kald trekk i lokalet. Men det er blitt flott etter oppussing- vi kommer tilbake

Dato for besøk: september 2018
Takk, StavangerStina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mai Oishi, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Mai Oishi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din