“Stamplass når jeg er på reise.”
Anmeldelse av Mai Oishi

Mai Oishi
Vurdert som nr. 120 av 208 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 6. november 2018

På jobbreise er det alltid obligatorisk med mat her. Har aldri skuffet. Det har blitt en tradisjon de siste årene.

Takk, Geir S

Anmeldt 14. oktober 2018

God service.God mat, Japansk øl og sake. Smakfullt anrettet. Kan absolutt anbefale denne restauranten fo de som elsker sushi

Takk, Kjell M
Anmeldt 28. september 2018

Veldig god sushi til en rimelig penge - kan absolutt anbefale å dra hit! Koselig lokale. Vi var to venninner som delte Meny E, i denne retten fikk vi litt forskjellig og det var en fin delerett.

1  Takk, Kjersti1994
Anmeldt 24. september 2018 via mobile enheter

Nydelig sushi til behagelige spiser. Min favoritt er maki nr. 10. Det er ikke en veldig fin restaurant men det har blitt ganske hyggelig etter at de pusset opp. Er alltid innom restauranten når jeg er i Kristiansand. Anbefales absolutt for en deilig Lunch eller take-out!

1  Takk, DonaHaug
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Spiste her tidligere og har vært svært godt fornøyd. I dag var vi tre venninner sammen. Maten ble servert til en og en, ikke samlet (send ut maten samtidig neste gang..). Vi fikk også feil mat. Litt kald trekk i lokalet. Men det er blitt flott etter oppussing- vi kommer tilbake👍🏻

Takk, StavangerStina

Reisende som så på Mai Oishi, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Mai Oishi? Del dine erfaringer!