“Delicious ”

Mai Oishi
Vurdert som nr. 121 av 207 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Maten smaker nydelig !
Klarer sjeldent å gå forbi uten å kjøpe med meg litt sushi eller sommerrull.
God service, rimelig pris og hyggelige folk.

Dato for besøk: september 2020
Takk, TrineBal

Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Ikke la deg lure av takeaway-preg og enkelt interiør. Maten er utrolig god! I min familie så har vi noen som ikke er så glade i sushi. Da passer det fint å dra hit, hvor de har alternativer som vårrull og wok. Alle var strålende fornøyde. Det var nærmest selvbetjening, men det gjør ingen ting når prisen er så lav. Topp score fra meg på denne!

2  Takk, andersk484
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Besøkte stedet på dagtid. Hyggelig betjening og rask tilberedning av maten.
Vi spiste ulike sushi og i tillegg thai red curry.
Alt var meget bra på smak.
Anbefales

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, torem491
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Mai Oishi Sushi har den beste sushien i byen! Koselig å sitte på restauranten, men også fint å ta med seg. Også greie priser.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, Cupminie
Anmeldt 6. november 2018

På jobbreise er det alltid obligatorisk med mat her. Har aldri skuffet. Det har blitt en tradisjon de siste årene.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Geir S

Reisende som så på Mai Oishi, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Mai Oishi? Del dine erfaringer!