“Selger og tar betaling for meny de ikke har”
Anmeldelse av Mai Oishi

Mai Oishi
Vurdert som nr. 116 av 173 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 2. juli 2022 via mobile enheter

Bestilte fem menyer og betalte for dem. Etter at vi hadde betalt sa ekspeditøren at de ikke hadde to av menyene vi bestilte. Vi bad da om å få pengene tilbake, for de to menyene. Det kunne vi ikke vi måtte velge noe annet. Vi ville ikke ha noe annet og pengene var således tapt. Anbefaler ikke denne restauranten!!!!

1  Takk, bar1232015

Anmeldt 26. november 2021

Jeg pleier som regel å ta nr. 4 (Den med frityrstekt scampi og chilimajo) og den slår aldri feil! Jeg spiser her nesten hver gang jeg er i byen og gleder meg ofte hele dagen til å spise her. Dette er meg og bestevenninna mi sin go-to sushi plass i krsand! Det er litt dyrt her, men merk deg at du får mye for pengene og sushi-rullene er større enn vanlig. Servicen er bra, men kunne ha vært kanskje litt bedre, men ellers så kan jeg anbefale dem!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Louise H
Anmeldt 13. oktober 2021 via mobile enheter

Utvannet soyasaus, bananfluer på tallerken. Skikkelig skuffelse. Burde ringt en bjelle allerede da vi gikk inn i lokale. Kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, 110helenek
Anmeldt 10. juli 2021 via mobile enheter

Ventet nesten en time på åtte nigiri. Rotete og lite serviceminded betjening. Sushien var dessuten for dyr til å ha såpass dårlig standard på restauranten.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Flire
Anmeldt 18. desember 2020 via mobile enheter

God mat, store porsjoner for en rimelig pris. God service og hyggelig betjening. Kommer tilbake igjen

Dato for besøk: desember 2020
Takk, chakhi

Reisende som så på Mai Oishi, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Mai Oishi? Del dine erfaringer!