Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott”
Anmeldelse av Torvet Bistro

Torvet Bistro
Vurdert som nr. 25 av 153 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 13 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 13. januar 2019

Flotte lokaler for en bistro. Hyggelig betjening som var "på". Valgene våre på hovedrett gikk på aure og and. Begge deler stod til + i margen. Sausen på anden var meget bra.
Sjokolade-terte til dessert går det mange på dusinet av, den var gjennomsnitt.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Petter B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kine F, Informasjonssjef på Torvet Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Takk for gode ord og konstruktiv tilbakemelding ihht sjokoladeterten. Vi skal se hva vi kan trylle frem til neste meny (etter påske). Velkommen tilbake da!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (55)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

3034 av 55 anmeldelser

Anmeldt 4. januar 2019

Maten var fin å se på, men den mangler den wow faktoren som man vanligvis får av å spise 3 retters. Sausen til anden var ikke så spesielt tilegnet denne retten.. så ut som de brukte samme saus på entrecote og anden. Litt skuffet. Beste med det hele var atmosfæren i lokalet. Vinen og IPA ølen var gode.
I alt ville jeg ikke spist der igjen, tar meg heller en burger.
Grei nok service.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lina B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kine F, Informasjonssjef på Torvet Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2019

Hei Lina, Vi jobber hele tiden med å forbedre oss og tar tilbakemeldingene dine med oss. And og entrecote har to ulike sauser (hhv kirsebærsaus og kaldpiske choronsaus) og vi forsøker å sette sammen retter hvor smakene komplementerer hverandre. Det er synd at du ikke var fornøyd med totalopplevelsen hos oss. Vi bytter forøvrig meny ca hvert kvartal, så hvis du kommer innom igjen etter påske, kan du få smake på nye retter. PS burgere kommer dessverre aldri på menyen hos oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. desember 2018

Her kunne man velge mellom 5 ulike middagsretter, alle til samme pris. Jeg valgte en rett jeg ville ha, og var meget fornøyd med den. Hyggelige ansatte. Dette er en helt ny restaurant, etablert i år. En restauran med blant annet en fin utsikt til domkirken rett utenfor. Stedet anbefales.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, oeyvind639
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Flott restaurant med gode og få retter. Høy kvalitet på råvarer og leveranse. Flott miljø og interiør. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, IverOlavErstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kine F, Public Relations Manager på Torvet Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. desember 2018

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vår meny endres med jevne mellom rom. Neste meny kommer i januar. Velkommen tilbake ved en senere anledning. Mvh Kine

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Spiste jordskokksuppe med kamskjell, piggvar, lammecarre, diverse oster og en chocolate creme du pot med totalt 6 viner. Maten var så god som en bare kunne håpe på og vinene var uvanlig gode og traff maten perfekt. Rause skjenkinger og refill. Absolutt et sted å gå tilbake for et bedre måltid!

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, agrimsby
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kine F, Public Relations Manager på Torvet Bistro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2018

Hei, Så utrolig hyggelig tilbakemelding! Tusen takk! Det er en veldig god femretters og ekstra hyggelig at våre kompetente servitører valgte viner som falt i smak. I dag bytter vi til ny sesongmeny. Så det er bare å komme innom og teste nye retter ;) Velkommen tilbake! Mvh Kine

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Torvet Bistro, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Torvet Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din