Karen Sofie S
    10.6 km fra Yess! Hotel Kristiansand
    10.3 km fra Yess! Hotel Kristiansand
    Se flere hoteller i Kristiansand
    Anmeldt 21. april 2019 via mobile enheter

Yess! byr på enkle rom med det mest nødvendige. Gode senger og greit utvalg i TV-kanaler. Resepsjonen er ubemannet frem til innsjekk starter kl 15, altså ingen mulighet for tidlig innsjekk.
    Frokosten er enkel, men god. Frokostvertene delte ut Twist ved bordene, noe som var veldig hyggelig.
    Har bodd her før, og bor her igjen hvis målet ikke er å tilbringe mye tid på rommet.

Dato for oppholdet: april 2019
    Reisetype: Reiste alene
    Takk, jantonsen
    Anmeldt 30. mars 2019

Et fint sentralt sted å sove en natt før tidlig båt til Danmark. Et sparsommelig rom med 1stk stol og resten måtte sitte i seng. God frokost begynte 06.30 slik at du klarte frokost før båten. Det er bra.

Dato for oppholdet: mars 2019
    Takk, 19Brit54
    Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

I mangel på kollektivtilbud videre til Sandefjord på ettermiddagen ble vi nødt til å ta inn på hotell.

Svært minimalistisk rom i ekte kassernestil som fikk meg rett tilbake til de tidlige forsvarsdagene, altså kaldt og lett å holde rent. Helt ok om du skal ha bikkja med på hundeutstilling, ikke å anbefale om en koselig hotellovernatting er intensjonen:) Hyggelig betjening som fortjener tommel opp😊
    Rent og pent.
    Svært enkel frokost.

Dato for oppholdet: mars 2019
    Takk, 386anitak
    Anmeldt 26. februar 2019 via mobile enheter

Ingen problem og bo her igjen vist en tenker på kostnader. Rent rom, grei seng , rent bad. Men fikk ikke varme dusjen. Så våknet i dusjen kan du si. Grei enkel frokost.

Skal du bo på ett fint hotell med bar osv kan du glemme dette her. Så er ikke hotellet heller laget til dette formål.

Dato for oppholdet: februar 2019
    Takk, snadder
    Anmeldt 27. januar 2019 via mobile enheter

Sentralt,rent, praktisk og et fantastisk hyggelig personale. Gode senger, lite trafikk så det var god nattero!
    Vi kommer garantert igjen neste gang nestegang vi skal hjem å besøke familie!
    Takk for oss

Dato for oppholdet: januar 2019