Åpen i dag: 17:00 - 00:00
Se gjennom høydepunkter
Hyggelig sted.

Min datter og meg overnattet på hotellet og ville opp for å se på utsikten og få oss noe å drikke... les mer

Anmeldt 6. juli 2021
susannep838
Oslo, Norge
via mobile enheter
Tja

En drink som avslutning på noen hyggelige dager i Kristiansand. Hyggelige omgivelser, og godt... les mer

Anmeldt 12. august 2020
910kaia
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 17 anmeldelsene

Anmeldt 24. juni 2019

Vi tenkte oss noen drinker og utsikt. Ble ønsket velkommen av en bak disken da vi kom ut av heisen. Fant oss sitteplass med utsikt. Ingen kom med meny. Gikk til disken for å hente denne. Her sto det to ansatte med hver sin mobil og ingen reagerte på at jeg sto og ventet ved disken. Måtte be om oppmerksomhet for å få menyer. Menyene var store og med flere LP plater inni. Bare tull. Utvalget var dårlig. Så at de også hadde litt mat, noe vi kunne tenke oss. Så satt vi der da. Dette stedet må jo være en form for "help-yourself-service". Ingen kom å spurte om vi ville ha noe. Etter en stund syntes vi dette ble for dumt og bestemte oss rett og slett for å gå. Det gjorde vi uten at noen bak disken reagerte. Der sto det 2 stykker bak og snakket med hverandre. Flaut å skulle ta med seg utenlanske gjester hit!! Anbefaler bare å ta heisn opp for utsikten, så finnes det bedre barer i resten av byen!!

2  Takk, roma90
Anmeldt 9. juni 2019 via mobile enheter

Lørdag kl 1930: Hotell gjester på 4-5 år løper rundt å ser på utsikten over hele byen, mens foreldrene tar en øl. Eneste skybaren i Kristiansand, 13 etg på Caledonien hotell. Noe uoppmerksom bartendere til tross for lite gjester....fikk bestille 2 Irish til kr 139 kr pr stk. Lite sitteplasser, så tips til hotellet; få inn et par ståbord ved vinduene? Tridves bedre i gml lobbybaren, så blir ikke å henge så mye her.

1  Takk, Supedad_from_Norway
Anmeldt 8. juni 2019 via mobile enheter

Stoppet innom for en kveldsdrink.

Aldri før har jeg blitt så skuffet. Bestille to klassikere, Espresso Martini og Whisky Sour. Begge drinkene ble stående igjen halvdrukne...

Espresso Martinien var uten skum og smakte sur gammel kaffe. Whisky Sour var uten whisky og smakte kun av sourmix og appelsinskall.

Tidligere kunders erfaringer gjorde at jeg ikke gadd å klage en gang. Lett å se at de som jobbet her ikke brydde seg.

Styr unna!

2  Takk, cistern64
Anmeldt 23. mars 2019 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt å besøke Club 21 fra venner og gleder oss til gode drinker. Vi ble skuffet da den første drinken ikke smakte som det skulle fra tidligere erfaringer. Vi gikk til baren og klaget, men fikk beskjed om at det var slik drinken skulle smake og bartenderen lo av oss. Vi tenkte da å prøve på ny med en GT med appelsin og rosmarin. Da klarer bartenderen å tilsette anis i stedet for rosmarin uten å vite at det var feil. Igjen måtte vi klage på drinken, hvor de rettet opp med å tilsette rosmarin. Men anisen var fremdeles tilsatt.... det ble med de drinkene og vi tok turen videre til neste bar.....

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, 5MarianneK
Anmeldt 12. januar 2019 via mobile enheter

Fra Club 21 ser man utover Kristiansand, byfjorden og Odderøya. Utestedet ligger i øverste etasje av SAS Radisson Caledonien Hotell. Det er nyoppusset og åpnet i 2018. Stedet er absolutt verdt et besøk.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Erlend1973