Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk god mat!”
Anmeldelse av Frihavn

Frihavn
Vurdert som nr. 30 av 163 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 15 - USD 31
Beskrivelse: Restaurant Frihavn åpnet i august 2018. Restauranten ligger til høyre i foajeen ut mot silobygget, med havet rett utenfor. Frihavn åpner klokken 16.00 de dagene det er aktivitet i Kilden, og serverer a la carte. Her tilbys et utvalg av forretter, hovedretter, desserter, småretter samt barnemeny. Vi tilpasser rettene til ulike typer allergier. Restauranten har 70 sitteplasser, fordelt på små og større sittegrupper. Vi anbefaler deg å bestille bord. Foajebaren åpnet i august 2018 med en 9,5 meter lang bar og små sittegrupper. Baren ligger midt i foajeen, vis-à-vis den store trappen. Her serveres småretter som suppe, smørbrød, bakervarer og salat. Vi tilbyr kaffe fra baristamaskin, drinker, vin, øl, alkoholfritt og snacks. Du er velkommen hit på dagtid og før og etter forestilling eller konsert. Foajebaren er åpen hver dag fra 11.00-16.00, og til klokken 23.00 alle dager det er forestilling eller konsert i Kilden.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Restaurant Frihavn åpnet i august 2018. Restauranten ligger til høyre i foajeen ut mot silobygget, med havet rett utenfor. Frihavn åpner klokken 16.00 de dagene det er aktivitet i Kilden, og serverer a la carte. Her tilbys et utvalg av forretter, hovedretter, desserter, småretter samt barnemeny. Vi tilpasser rettene til ulike typer allergier. Restauranten har 70 sitteplasser, fordelt på små og større sittegrupper. Vi anbefaler deg å bestille bord. Foajebaren åpnet i august 2018 med en 9,5 meter lang bar og små sittegrupper. Baren ligger midt i foajeen, vis-à-vis den store trappen. Her serveres småretter som suppe, smørbrød, bakervarer og salat. Vi tilbyr kaffe fra baristamaskin, drinker, vin, øl, alkoholfritt og snacks. Du er velkommen hit på dagtid og før og etter forestilling eller konsert. Foajebaren er åpen hver dag fra 11.00-16.00, og til klokken 23.00 alle dager det er forestilling eller konsert i Kilden.
Anmeldt 5. august 2021

Super service, flotte råvarer og en fantastisk plass.
Jeg var super fornøyd med mat og drikke og god pris.

Jeg kommer tilbake.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 104siriu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Auliej, Markedsføring på Frihavn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2021

Takk for fine ord, velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (25)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 25 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

God mat og drikke til en absolutt overkommelig pris! Fin beliggenhet og hyggelig servitør! Kommer gjerne igjen ved en senere anledning.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, stians993
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Auliej, Markedsføring på Frihavn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. august 2021

Takk for det, hjertelig velkommen tilbake til oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2021

Sesongriktig meny, flotte råvsrer, lekkert anrettet og nydelige smaker! Vanskelig å velge fra menyen - hadde lyst til å prøve ALT! Landet på grillet kalv med grillet hjertesaøat og grillet sjøkreps - smakfult og fresht! SUPERPLUSS for grillen på bryggekanten, pene vinpriser og hyggelig service! Og for ikke å snakke om beliggenheten - rett i vannkanten....

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Matdilla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Auliej, Markedsføring på Frihavn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2021

Så fint at du hadde en god opplevelse hos oss - hjertelig velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2021

Jeg har smakt både kalven og krepsen. Begge retter var knallgode.
Fantastisk plass å nyte god mat med litt godt i glasset.
Anbefales!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, mariatO4693FA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Auliej, Markedsføring på Frihavn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. juli 2021

Takk for hyggelig anmeldelse. Både kalven og krepsen har blitt gjestefavoritter hos oss. God sommer videre.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og drikke og et besøk her anbefales virkelig. Prikken over i’n er beliggenheten - herlig plass å nyte sommerstemning

Dato for besøk: mai 2021
Takk, audf2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Auliej, Markedsføring på Frihavn, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2021

Så hyggelig at du hadde det fint hos oss - ve mener også at vi har byens flotteste beliggenhet og utsikt.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Frihavn, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Frihavn? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.