Prisklasse: USD 19 - USD 33
Beskrivelse: Restaurant Frihavn åpnet i august 2018. Restauranten ligger til høyre i foajeen ut mot silobygget, med havet rett utenfor. Frihavn åpner klokken 16.00 de dagene det er aktivitet i Kilden, og serverer a la carte. Her tilbys et utvalg av forretter, hovedretter, desserter, småretter samt barnemeny. Vi tilpasser rettene til ulike typer allergier. Restauranten har 70 sitteplasser, fordelt på små og større sittegrupper. Vi anbefaler deg å bestille bord. Foajebaren åpnet i august 2018 med en 9,5 meter lang bar og små sittegrupper. Baren ligger midt i foajeen, vis-à-vis den store trappen. Her serveres småretter som suppe, smørbrød, bakervarer og salat. Vi tilbyr kaffe fra baristamaskin, drinker, vin, øl, alkoholfritt og snacks. Du er velkommen hit på dagtid og før og etter forestilling eller konsert. Foajebaren er åpen hver dag fra 11.00-16.00, og til klokken 23.00 alle dager det er forestilling eller konsert i Kilden.