“Deilig mat og hyggelig betjening! ”

Grenseløs Restaurant og Bar
Vurdert som nr. 30 av 207 Restauranter i Kristiansand
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Vi spiste lammeskank, og brownie med is til dessert, nydelig smaksopplevelse 😁👍 vi kommer gjerne igjen!

Dato for besøk: september 2020
Takk, Straymaria
Grenselos_Restaurant, Marketing på Grenseløs Restaurant og Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. september 2020

Hei Maria,

Takk for besøket og dine vennlige ord.
Fra idag kan du finne lammeskank på vår ny menyen 🙂
Velkommen tilbake.

Anmeldt 5. september 2020

Middag for 2 par med en særdeles god servise og gastronomisk middag. Betjening atmosfære var av ypperste klasse. Takk til betjening ved bord og kjøkken.

Takk, torgeirr760
Grenselos_Restaurant, Marketing på Grenseløs Restaurant og Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. september 2020

Hei Torgeirr!

Tusen takk for dine vennlige ord om vår restaurant.
Vi er veldig glade for å høre om din opplevelse hos oss.
Takk for besøket.
Håper å se deg snart igjen!

Anmeldt 29. juni 2020

Jeg syntes det var vanskelig å velge, men mitt valg falt på vegetarretten Portobello Steak med bl.a.sweet potato og saus laget av bl.a. appelsin. Helt nydelig! De andre spiste dagens fangst som var brosme og pizza, og det smakte godt, men jeg tror nok at jeg var den av oss med den beste maten.Bra service! Pene omgivelser-

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Ingeborg56
Grenselos_Restaurant, Marketing på Grenseløs Restaurant og Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2020

Hei Ingeborg!
Takk så mye for din tid og fine tilbakemeldinger på maten og servicen vår.
Vi er veldig glade for å høre at du har hatt en god opplevelse hos oss.
Håper å se deg snart igjen! :)

Anmeldt 18. februar 2020 via mobile enheter

Hyggelige lokaler med god design. Litt urutinert kelner. Men som gjorde så godt hun kunne. Maten så lekker ut, men smakene var litt unyanserte. Spiste torsk på potetmos seng. Tabbe å servere fisken med skinn når dette blir mykt av andre ingredienser. Sjokolade desserten manglet friskhet i form av bær.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Astrid M
Grenselos_Restaurant, Marketing på Grenseløs Restaurant og Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. september 2020

Takk så mye for din tid, Astrid!

Vi setter alltid pris på ærlige tilbakemeldinger og beklager at opplevelsen din ikke var i tråd med dine forventninger, som vi vil be om unnskyldning for.
Vi jobber kontinuerlig for å sikre at mat og service holdes til en høy standard.
Vi håper du gir oss en ny sjanse neste gang du er i nærheten.
Velkommen når som helst.

Anmeldt 7. januar 2020 via mobile enheter

Hyggelig kveld med venner. Restauranten er lun og trivelig med flere peiser og gode møbler. Menyen er spennende med litt utradisjonelle pizzaer og annet. Vi opplevde god service. En porsjonspizza koster ca 200kr.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Erlend1973

Hei Erlend!

Tusen takk for din tid og fine tilbakemeldinger på maten og servicen vår.
Vi er veldig glade for å høre at du har hatt en god opplevelse med dine venner hos oss.
Håper å se deg snart igjen! :)

Reisende som så på Grenseløs Restaurant og Bar, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Grenseløs Restaurant og Bar? Del dine erfaringer!