Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tja”
Anmeldelse av Montana Grill

Montana Grill
Vurdert som nr. 6 av 7 Smått og godt i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. juli 2020

Ok minus mat. Hadde vært godkjent for 50% av prisen. Fries var kalde og veldig soggy. Selv spiste jeg pizza, som var litt overstekt og ikke veldig god.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, mathiastfc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 49 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Etter lang ventetid +30 minutter kom maten endelig. Selv isbitene i colaen var borte....
Ok kvalitet på maten, men ikke mye mat!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, FFFredrikstad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Helt OK mat, litt små porsjoner og ganske stiv pris. Er mange andre steder jeg heller hadde dratt til

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, A4322WImariusb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. mai 2020 via mobile enheter

Her har de god mat, og veldig hyggelig personale. Har vært her flere ganger og kun hatt gode opplevelser.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, simonabsan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Helt topp dette! Vi hadde en full middag med hele familien her i går, da sønnen i huset fylte år.
Alle var godt fornøyd med både mat, service og sted.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Montana Grill, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Montana Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din