Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales!”
Anmeldelse av Montana Grill

Montana Grill
Vurdert som nr. 7 av 8 Smått og godt i Kristiansand
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Maten smakte helt eksemplarisk! Fish'n'chipsen kunne hatt en bit til. Barna elsket maten. Maten og drikken kom fort, alt i alt en av de beste stedene vi har besøkt langs Norges vestland så langt. At dere har ispinne med som dessert til barna uten ekstra kostnad er helt suverent! God sommer!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Helaa998
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (63)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1519 av 63 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2021 via mobile enheter

Dyrt, dårlig kvalitet.
Bestilte biff som var stekt alt for lenge og tørt. I tillegg lite saus.
Pork grilribs mye fett og ihjelstekt.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Niclas J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Hel ok spiseplass. Vi bestilte en club sandwich og en kyllingsalat. Pommes frittes var slække og ikke varmt. Vi måtte bestille ved baren. Skulle ønske servitørene heller kom bort til bordene, slik som normalt ved restaurant besøk.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, JannickeWilskow
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2021

Maten var ok, servicen var ok, prisen litt stiv i forhold til kvaliteten på maten. Bestilte biff, perfekt stekt, god pommesfrites, lite kokt brokkoli og lite saus. Pork ribs var tørre, burgerbrød mer som rundstykke.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 720stinea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2021

Bestilte "Whiskey biff". Spesiell saus men god smak. Fileten vart kanskje litt mer enn medium stekt. Men fortsatt god. Samboeren min hadde Montana club. I følge hun var den god. Så hadde datteren vår blekksprut pølse. Helt grei. Nå er ikke hun noe fan av pølser. Men utvalget av barne menyen var egentlig ganske dårlig. Så pølsene var beste alternativ. Så barne menyen skulle vært mer muligheter. Eller byttet ut med noe som er der. Alt i alt bra.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, nofearb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Montana Grill, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Montana Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.