Jeg har nylig besøkt Montanagrill på Sørlandssenteret, og dessverre var opplevelsen langt fra tilfredsstillende. Basert på mine erfaringer og alle de nevnte problemene, gir jeg restauranten en karakter på 2 av 5.
Fra begynnelsen av bestillingen i baren gikk det greit og raskt. Dessverre var ikke oppmerksomheten mot spesielle forespørsler tilfredsstillende. En av mine venner bestilte en burger uten tomat, men det ble likevel lagt en stor skive tomat på burgeren uten noen form for unnskyldning. Dette etterlot et inntrykk av at personalet ikke tok hensyn til individuelle ønsker eller eventuelle allergier. Dette er bekymringsfullt og kan skape farlige situasjoner for gjester med spesifikke behov.
Videre ble jeg servert en biff som skulle være medium stekt, men den var langt ifra det. Til tross for dette valgte jeg å spise den likevel,
Det mest alarmerende øyeblikket skjedde da jeg oppdaget to lange hårstrå i maten min. Jeg gjorde betjeningen oppmerksom på dette, men den unge servitøren virket fullstendig usikker på hvordan vedkommende skulle håndtere situasjonen. Det var påfallende at verken kjøkkenet eller servitøren ga noen form for unnskyldning eller fulgte opp saken. Dette vitner om en tydelig mangel på profesjonalitet og oppfølging av gjestenes bekymringer.
I tillegg til dette nevnte jeg tidligere at servitørene ikke kom for å spørre om maten smakte godt. Da jeg konfronterte servitøren med dette, ble det forklart at de ikke hadde hatt tid på grunn av travle omstendigheter. Selv om det kan være forståelig at restauranten kan være opptatt, er det viktig å prioritere oppmerksomhet til alle gjester for å sikre en god opplevelse.
Det var også verdt å nevne at det var få gjester på restauranten i tillegg til oss. Derfor skulle det ikke vært en stor utfordring å gi oss den oppmerksomheten vi forventet.
Samlet sett var mitt besøk på Montanagrill på Sørlandssenteret en skuffende opplevelse. Feilbestilling, feil tilberedning av maten, hår i maten og manglende oppfølging fra personalet bidro til å ødelegge opplevelsen. Mangel på profesjonalitet og oppfølging av gjestenes bekymringer er bekymringsfullt.