Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra konsept. Veldig bra konsept på vin”
Anmeldelse av Panda Panda

Panda Panda
Vurdert som nr. 51 av 163 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: USD 89 - USD 179
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. august 2021

Topp stemning. Prøvde to salater, ceasar salat og en farmers ett eller annet.
Salat er fresh, men mangler noe på dressingnivået.
Ceasar serveres med tilnærmet Ranch og mangler derfor endel essensielle ting. Mye kylling og salat i begge, men lite bacon og andre ingredienser. Så litt ubalansert der.
Dette kunne godt vært lagt mer sjel i, spesielt dressingen.Så 3-4 på mat.
Men så til vin.. der er det 5+ uten tvil!
Kult konsept, sykt mye bra vin, i både glass og flaske, hyggelige priser, hyggelige glass. Det er så lite som skal til! Se og lær til alle andre serveringsteder som kjiper rundt med drittvin i små tykke glass til altfor stiv pris. Gud bedre.. her kunne jeg kommet mer enn 2-3 ganger i uka.

Vi sees igjen!

Dato for besøk: august 2021
Takk, EvenStevensen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 40 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig opplevelse! Dette er en vinbar, med godt utvalg og priser forklart. Mange viner tilbys på glass som man ikke nødvendigvis får andre steder.
Vi bestilte en flaske, og fikk info og historie om produsent og vindrue. Senere ba vi sommelieren om 2 ulike glass og da fikk vi ypperlig service, med gjennomtenkt valg ut fra hva vi hadde drukket før på kvelden og etter å ha svart på noen få spørsmål.
Utrolig hyggelig! Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: august 2021
Takk, 411juliee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Kommer alltid hit og spiser salat :-) koselig liten intim plass midt i sentrum .
Store porsjoner på salatene

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Anna R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Supert utvalg av viner fra hele verden. Oppmerksom, engasjert betjening til tross for at de hadde mange bord å betjene. Stort pluss at utestedene på torget hadde spleiset(?) på en Dj som spilte deilig sommermusikk.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, OleAksel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Lite imøtekommende personale. Kostet 69kr for en isKaffe. Bad om havremelk, men fikk mandelmelk. Ventet i over 20 min.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Hedvig S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Panda Panda, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i Panda Panda? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.