Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk”
Anmeldelse av La Pizza

La Pizza
Vurdert som nr. 13 av 153 Restauranter i Kristiansand
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 20
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020

Pizzaen er den beste pizzaen i byen, spist pizza flere steder men kommer alltid til hit. service var helt på topp da jeg satt i bilen å gutten kom bort med pizzaen!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Fredrik_kh5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
signehogh, Marketing på La Pizza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2020

Veldig hyggelig å høre! 1000 takk for koselig tilbakemelding og ha en fin sommer videre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (60)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2327 av 60 anmeldelser

Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god pizza av den napolitansk typen. fra vedfyrt ovn. Vi prøvde fem forskjellige varianter en ettermiddag i juli. N’duja og Margherita var høydepunkt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, trymh2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
signehogh, Marketing på La Pizza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei og tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Ha en fin sommer videre. Vennligst Signe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020

3 ulike pizzaer, alle ferdig på totalt ti minuter, og alle falt i smak hos hele familien. Italiensk pizza som smakte veldig godt. Spesielt nummer 10, med biffkjøtt, var ekstremt god!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lars F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
signehogh, Marketing på La Pizza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2020

Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding! Ha en fin sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Pizzaen var stekt heilt perfekt. Hadde nr 7 smakte nydleig med ruccola. Hyggelig italiener og gutt i sjappa. Kommer til bake for mer

Dato for besøk: juni 2020
Takk, sanoj83919
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
signehogh, Marketing på La Pizza, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2020

1000 takk! Veldig hyggelig å høre!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020

Smaker helt middels, utsende av pizzaen var helt middels, kompisen min for ståpikk av sjappa. 4-10 .

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Ruben W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Pizza, så også på

Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 
Kristiansand, Vest-Agder
Kristiansand, Vest-Agder
 

Har du vært i La Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din