“Svært god service, bra mat”
Anmeldelse av Mercado

Mercado
Vurdert som nr. 54 av 207 Restauranter i Kristiansand
Prisklasse: kr 1 251 - kr 4 732
Anmeldt 16. juli 2020

2 familier kom stormende inn med tilsammen 6 barn mellom 3 og 5 år. Fikk et litt avskjermet bord, og servitørene var meget hyggelige og forståelsesfulle med våre trøtte og sultne små. Tryllet for barna og kom med vann og mat i superfart. Mange gode retter, vi bestilte likegodt en av hver fra menyen. Spennede for både store og små. Savnet kjøttbollene, men ellers svarte det godt til forventningene.

Takk, 819elsek

Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Meget god og ikke minst autentisk mat. Hyggelig servitører og god service til en relativt rimelig penge.

Anbefales👍🏻

Takk, Henrik280384
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Veldig gode tapasretter til en billig penge. De har en godt variert meny med både kjøtt og sjømat. Kommer gjerne tilbake.

Takk, Stian Torleif V
Anmeldt 16. juni 2020 via mobile enheter

Vi var 4 personer, reserverte bord og fikk et koselig bord med vinduet innerst i restauranten. Min far og min samboer bestilte egne retter, mens min mor og meg delte noen tapas retter. Vi bestilte litt av hvert, og alt smakte nydelig! Veldig fornøyd, kommer gjerne tilbake 😊

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Vrypestol
Anmeldt 11. juni 2020 via mobile enheter

Byens beste blåskjell, servert med syltet løk gode smaker, safran... en sann nytelse har spist denne retten to ganger og det blir helt sikkert flere... Nydelig gresk salat , godt brød og ikke minst fantastisk servic, anbefales på det varmeste, ta turen innom....

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, evamersland

Reisende som så på Mercado, så også på

Kristiansand, Vest-Agder

Har du vært i Mercado? Del dine erfaringer!